Mi samo siodełko piszczy

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja jeszcze nie spotkalem sie z dobrymi mechanicznymi tarczami. dlatego wolalbym nie ryzykowac i kupic sprawdzone v-kiJuż nie przesadzajcie, dobrze wyregulowane mechaniczne tarczowe hamulce niczym nie ustępują hydraulicznym. Nie wiem skąd te bajki na temat kiepskiej hamowalności.
Ja mam mechaniczne shimano, dobrze wyregulowane to żylety, niemal w miejscu staje. No i ważę prawie 80kg.ja jeszcze nie spotkalem sie z dobrymi mechanicznymi tarczami. dlatego wolalbym nie ryzykowac i kupic sprawdzone v-ki
ale moze te ujda jak ktos nie jest zbyt ciezki
no widzisz - tego nie wiedzialemA te tarczowki to jedne z lepszych mechanicznych wiec nie widze problemu.
lepsze byłyby tylko BB7 i porządne pancerzeA te tarczowki to jedne z lepszych mechanicznych wiec nie widze problemu. Brac i smigac, nie narzekac![]()
jezeli twoja kobieta jest jak inne to nie kupuj sam. wybierz 3 najlepsze i daj jej wybracrower dla kobiety potrzebuję