• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

ŁukaszN nie ten budżet :wink: Przejdę się jutro do sklepu i luknę co mają. Jak nic ciekawego to kupię tą Meridę Crossway 10-V :smile:

dolphin123, osobiście używam od 2 lat unibike Viper GTS i nie narzekam, aktualnie kosztuje niby 1699 ale niższy model (crossfire) też jest na dobrych podzespołach a troszkę przekracza twój budżet (1299). Jednak da się znaleść taniej. mogę polecić te rowery jak za te kasę naprawdę fajne i dość wytrzymałe (moje gabaryty 200 cm 130 kg :mrgreen: )

dolphin123, wiesz jak to jest jak podasz budrzet:
Lepiej trochę dozbieraj i kup lepsze :mrgreen: :wink:

Byłem dzisiaj w niedrogim sklepie rowerowym i się okazuje że allegro bije wszystkie ceny, także zamawiam sobie meridę prawdopodobnie.

brencik i co z tym unibike? Tyle ze modele 2010 sa drozsze a wcale nie maja wiecej... Ogladalem go wczoraj i wyglada jak rower na komunie, troche tandetnie dla mnie...

dolphin123, za 1000 to nic szczególnego nie dostaniesz, zwłaszcza wśród takich marek jak np. Merida, płacisz za firmę i dostajesz osprzęt z luzami fabrycznymi jakich nie ma 10-letni dobry osprzęt shimano, a może używka z allegro...

nie przesadzajcie!
poszukaj nowego roweru z zeszłej kolekcji, taka wysprzedaż i nowe rowery są w promocji bo wszedł nowy design (np zmienili malowanie)
można trafić na fajne okazy

btw: ja tak swój kupiłem

Meride bym sobie podaowal ze wzgledu na cene w stosunku do jakosci i wyposazenia, a placic za napis nie warto (zreszta to i tak koreanskie scierwo).
http://www.kellys-bicycles.com/inde...70&countries_name=pl&cat_id=243&subcat_id=250 po sezonie mozna dostac 500zl taniej nawet.Kolega wlasnie z zeszym roku na wiosne tak kupil model 2008. Ja sam jezdze zreszta Kellysem ale starszym chyba 2004 model ale na semislickach, leżanką itp zmianach. Udalo sie juz 77,7km/h pojechac na nim...

Powrót