Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba nie będzie w Protour-rze śmigał żeby to miało aż tak kolosalne znaczenie.brencik napisał:Pytanie: czy "przymierzales" rower przed zakupem?
wystraczy jechac 20 km na za małym rowerze a po kilku takich kursach poczujesz w czym jest różnica. nie musi być idealnie dopasowany, ale musi się człowiek wygodnie czuć na nim. niektóre rzeczy sie dopiero zauważa jak sie zrobi kółko w sklepiemajkipe napisał:Chyba nie będzie w Protour-rze śmigał żeby to miało aż tak kolosalne znaczenie.
:?:brencik napisał:Pytanie: czy "przymierzales" rower przed zakupem?
No to jest chyba oczywiste.Nie idziesz do sklepu i nie mówisz ten jest fajny "czerwony" biorę go.malutkiz napisał:wystraczy jechac 20 km na za małym rowerze a po kilku takich kursach poczujesz w czym jest różnica
Ja przed zakupem byłem mierzyć rower na kołach 28 i rozmiar 21ramy mial byc dobry wg tutoriali z neta, ale po przymierzeniu sie okazalo sie ze jest minimalnie za duzy i zamowilem rame 20.brencik napisał:Pytanie: czy "przymierzales" rower przed zakupem?
Jak nie to kiepsko, to tak jak kupowanie kolumn bez odsłuchu.
Sezon nigdy się nie kończymarian napisał:Sezon się zaczął
Szybko wykańczasz pedały czy suport? :roll: Stwierdziłbym raczej, że to rzeczy wolno zużywające sięNiestety okazuje się że mój rower jest na wykończeniu: muszę wymienić suport,pedały,klocki hamulcowe...czyli to co się najbardziej zużywa.
w normalnie eksploatowanym rowerze moze i tak ale nie w rowerze używanym do downhilu (czy może się myle?)rzymo napisał:Szybko wykańczasz pedały czy suport? :roll: Stwierdziłbym raczej, że to rzeczy wolno zużywające się![]()
malutkiz napisał:w normalnie eksploatowanym rowerze moze i tak ale nie w rowerze używanym do downhilu (czy może się myle?)
Single speed.majkipe napisał:będzie singiel
Nie rozumiem czemu?pegelmesser napisał:Kiepski pomysł.
zależy kto co lubi, jeżeli się nie mylę nazywane jest to kadencjapegelmesser napisał:Wystarczy ze zarzuce ciezkie przelozenie i wiem jak to jest... lepiej krecic szybko i jechac tak samo szybko jak krecac wolno na ciezszym przelozeniu.
pegelmesser napisał:A gdzie przerzutki? Kiepski pomysł.