• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

Tego typu:
http://allegro.pl/rower-author-damka...068699636.html
Generalnie nie chciałbym typowo miejskich opon i nie chciałbym też typowo "leśnych".

PS. Najlepiej ze sklepu, aby można było go wziąć na raty.
w siecie mozesz sie jedynie rozeznac. musisz isc z kobieta do sklepu i przymierzac. przykladowo moja odrzucila 2 ktore wypatrzylem. jeden za maly i nie wygodny, drugi... sie nie podobal ;]

no i jak kobieta adekwatna do twojego wzrostu to polecam 28"

Nie na temat...
Ani brzucha, ani 1,5m... :) Myślę że damka 19" będzie ok, ale przymierzymy..

Panowie, czy ktoś miał styczność z silnikami do roweru? Chodzi mi o te elektryczne wbudowane w piastę. Wykorzystanie raczej jako wspomaganie na dłuższe trasy. Koszt ok 800-1000zł.

Ja bym brał tego Kandsa, bo raz, że lepszy osprzęt, a dwa, że lepiej wygląda - Lazaro wygląda dla mnie jak pochmurny dzień :)

Nie na temat...
...Takie tam w wolnych chwilach...

Wystarczą 2 rowery z wystawki , butelka najtańszej coli, wd40, puszka bialej farby, nowe światełka, dużo czyszczenia, kilka dni pracy i trochę chęci :cool:. Niestety brak przedniego hamulca bo widełki nie na rozmiar koła ;) ale jak na rower prawie za darmo, to w zupełności wystarczy...

Nie na temat...
Ostatnio u mnie wystawki są co miesiąc, bo zarząd osiedla zlikwidował śmietniki z powodu zbyt wysokich kosztów, więc rowerów jest zawsze pełno/ te co stoją bez powietrza lub leżą na podłodze przed blokami idą na trawnik na wyznaczone miejsca typu metal, plastik, papier, drewno itp.

Ostatnia edycja:
ja podjechalem do lidla po dentki... niestety zostaly same 26" :/
reszta mnie nie interesowala. no moze kask kusil ale jeszcze nie pora

pare dni temu chcialem pytac o rekawiczki na wiosna-jesien, ale pogoda nas tak zaskoczyla ze musze czapki szukac a nie letnich rekawiczek :/

Mam mały problem. Kupiłem używany rower na allegro, wszytko fajnie, full deore xt itp. za 1300, tylko kierownica działa delikatnie skokowo. Łożysko steru do wymiany?

Możliwe, koszt coś pod 2-3zł :)
Pochwal się zakupem ;] Bo też niedługo będę polował na rower

Powrót