Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sprawdzał ktoś połączenie spodenek rowerowych z wkładką + spodnie od dresu?
Moje 4 litery polubiły wkładkę![]()
Na osi piasty jest tuleja dystansowa do długości 126 czasem 130 lub 135 mm która można usunąć i dostosować piastę do odpowiedniego rozstawu tylnych widełek. Tylko pozostanie nadal problem z wielo-trybem który potrzebuje więcej miejsca (to stary rower w którym siedział 4 rzędowy wolno-bieg, założyłem 6 rzędowy i łańcuch na skrajnym trybie ociera o widelec. Potrzebowałbym piasty nie tyle z krótsza osią bo tę się da skrócić bez problemu ale właśnie piastę w ogóle węższą - z węższym rozstawieniem mocowania szprych i bliżej rozstawionymi konusami, żeby wielo-tryb nakręcić można bliżej osi symetrii piasty. i zeby całość weszła w widły 110mmz tego co wiem to wszystkie poasty MTB mają 135mm a SZOSA 130mm, oczywiście te ze standardowymi osiami. Istnieją jeszcze szersze.
Do jazdy przede wszystkim po mieście, ale jeżdżę również na rolkach, gdy nie ma śniegu i jest sucho i myślałem o czymś mocniejszym od zwykłych materiałowych, żeby się nie poprzecierały zbyt szybko na palcach od manipulowania przerzutką (kolarzówka starego typu).do jakiej jazdy? ja po mieście używam zwykłych rękawiczek skórzanych jakie wyrzucają w hiperach na promocjei sprawują się bardzo ok
![]()
tez bede sie zastanawial nad takimi rekawicami
to co mi doradzili rok temu to porazka
na zime mam narciarskie z lidla i sa idealne... na 0 -15*C
niedawno byl temat na forum rowerowym i tam padlo kilka propozycji w tej cenie
http://www.forumrowerowe.org/topic/147589-rękawiczki-rękawiczki-długiopalczaste-na-jesienzime/
a coś takiego: http://allegro.pl/rekawiczki-rowerowe-zimowe-ravx-thermo-xxl-w-wa-i3593501783.htmlJa polecę każde z membraną typu windstopper, no ale to już 2x50zł
Właśnie o to chodzi, jesli usuniesz te tuleje dystansowe to nie zrobisz koła w osi ramy,.
Kołnierz piastybten od strony wielotrybu będzie za blisko srodka piasty, lub wogóle z drugiej strony.
Choc koło rowerowe to z pozoru nieskomplikowany mechanizm to nie takie chop i ciele gotowe.
Teoretycznie piasty są obiete jakimiś standartami ale takie wąskie będzie trudno znaleźć.
110 mm mają przednie piasty więc ta szerokość to z jakiegoś roweru ala ukraina lub z ostrego-koła.