• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

marian: skakał tym rowerem? zjazdy itp. To by można jeszcze wyjasnić, zwłaszcza jak cięzki rowerzysta.

skakał tym rowerem? zjazdy itp.

Tak, typowa streetówka.
No, ale tak jak piszesz, to można wyjaśnić stylem jazdy.
Niestety są ludzie którzy po prostu nie znają stopnia wytrzymałości różnych części, elementów... zwłaszcza w tańszych rowerach.
Ja na tym swoim starym na prawdę robiłem cuda i jakoś nic nie popsułem. A tu masz, dajesz innej osobie i zajeżdża go w sezon, koła pokrzywione, przerzutki rozwalone, manetki pourywane...

po chodniku :D maskra jakie siodelko twarde ma ta merida! ale z roweru jestem mega zadowolony jupi :D zadnego wyboju nie czuc amor dziala b dobrze, na chodniki 10cm wjezdzam bez bolu i prawie nieruchomo ster idzie :P chyba bede jezdzil w teren bo po trawnikach wieksza frajda niz po asfalcie :P znajomy polecil zelowe siodelko SELLE ROYAL ale cena 250pln nie zacheca na dzien dzisiejszy :P dopiero w wakacje chyba zakupie jak bedzie dalej bolec :P

spodenki z pampersem nie wchodza w gre... ja nie uzywam roweru do przejazdzki tylko jako srodka transportu bo juz mam dosyc manualnej skrzyni biegow :P :D

a ja dzisiaj przypadkiem wrocilem na rower
spoznilem sie na autobus do pracy, a na taxi nie mialem kasy. wiec wrocilem po rower. powolutku jechalem, hamowalem przed zakretami, ale frajda i tak byla :D
nawet mniej boli niz chodzenie ;)
tylko z wsiadaniem i zsiadaniem sa problemy

scigalismy sie po zakupy promocyjne, ale ona oszukiwala :p

przewrocilem sie na lodzie ktory byl na drodze po porannych przymrozkach
30-35km/h jadac z gorki i bez zadnego ostrzezenia leze na ulicy :/

Nie wiem w czym problem :D
ssl11613.jpg
ssl11610.jpg

przewrocilem sie na lodzie ktory byl na drodze po porannych przymrozkach
30-35km/h jadac z gorki i bez zadnego ostrzezenia leze na ulicy :/

I to jest jedna z tych rzeczy która mnie trzyma z dala od jazdy w takich warunkach po ulicach, bo w terenie to inaczej.
A jeśli widziałeś że był przymrozek..ja bym deko zwolnił z tej górki :)

Caly problem w tym ze nie bylo zadnych oznak oblodzenia! Droga byla calkowicie czarna.
Przejechalem przeciez pol drogi do pracy i niczego sie nie spodziewalem :/

Zaczynam składać do kupy grata na ramie gianta XTC z przed 11 lat, ale rama do malowania. Za to dzisiaj miałem problem z odkreceniem kasety. dopiero w 3-cim serwisie udało się odkręcić :)

A ją się po żale Panowie jestem po operce i niestety nie mogę jeszcze przez miesiąc jeździć :(

Powrót