Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
skladany modulowy odpada. zbyt ciezkie i mlody sobie moze krzywde zrobic
myslalem o lancuchu, ale wlasnie boje sie o wage :/
linka jest lepsza niz nic!
chyba gruba linke mu kupie
ale poszczescilo mi sie z zakupem!
https://www.go-sport.pl/rower-grski-mski-scrapper-berg-m-c1458119
to samo w czwartek kupilem za 1399!!
w piatek odbieram rower a cena juz 1699!!![]()
Podłączam się, czeka mnie ten sam zakup...Orientuje się ktoś, czy w ostatnim czasie nie pojawiły się jakieś godne polecenia klamki do hamulców szosowych, ale na prostą kierownicę?
Mam teraz klamki od cantilever, bo podobno są kompatybilne, ale siła zauważalnie słabsza od oryginalnych, które były na baranku...
Podłączam się, czeka mnie ten sam zakup...
Ja posiadam klamkomanetki z grupy Claris w swoim Scott Speedster FB 50 na prostej kierownicy przełożenia 3x8
Ja już powoli działam z tym potworkiem, do fajnej uszczelnianej piasty 105 udało mi się dopasować bębenek ze zwykłego Alivio, bo ta 105 była na tylko 7 rzędów, z przodu wywaliłem przerzutkę godząc się na lekko szybsze zużycie napędu, a na tył teraz zastanawiam się jaką kasetę włożyć, nie musi to być trwałe, byle działało precyzyjnie i cicho, ze Shimano pokroju HG40 mam raczej mieszane uczucia i mam zamiar wrzucić Srama łańcuch i kasetę, konkretnie PG820 8rz i łańcuch PC830, 9rz raczej odpada, bo jest drożej i jest to napęd delikatniejszy.
Nie wiem czy miałem pecha, ale szelest łańcuchów i kaset z budżetowego Shimano odbiera mi przyjemność z kręcenia...