Lampka to groszowa sprawa, bo wiele elementów mam, więc z czym by to nie grało i tak będzie na lampie :wink: HD202 dałem tylko jako przykład :wink: Co godnego w sieci znaleźć można ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dawid-SS napisał:W cenie do 150zl, można pomyślęć o słuchawkach Philips SHP5401, KOSS KSC75, za dziebko więcej bo 200zł z wysyłką kurierem można mieć o kilka klas wyższe słuchawki, takie jak JVC HA-RX700 lub Creative Aurvana Live!
hermes napisał:dolphin123, polecam bardzo gorąco CREATIVE AURVANA LIVE
Żółwik napisał:W słuchawkach niegdyś za cene około 300zł to chyba nie powinno się zdarzać ??
dolphin123 napisał:Zapomnialem, ze kumplowi kupowalismy na urodziny AKG K512 i przede wszystkim wokal tam mi się spodobał i fakt, że nic się nie wybija. Bardzo poważnie wezmę je pod uwagę :smile:
pharoh napisał:Chcialbym zauwazyc, ze one na poczatku kosztowaly mniej niz 140 zl...
Ale jednak grają lepiej od CAL, więc w czym problem? Wiadomo, że wzrost ceny w stosunku do jakości jest tym mniejszy im wyżej w hierarchii sprzętu jesteśmy.Można dorzucić tu jeszcze HD595 za 550zl które wg mnie nie są jednak żadnym fenomenem wśród słuchawek, no coż, marka swoje robi i za nią się płaci
Tak, jak weszły do sprzedaży to tyle kosztowały. Ja swoje też za tyle kupiłem (tj. 140-150 zł)."Na początku" ??? Mój bratanek kupił je za ponad 300zł .... Ich cena obecna w Gralu w Gdańsku to 214zł.... Te 140 zł nie mam pojęcia skąd się wzięło.... ?? Na Allegro nie sprawdzałem....