Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Caleb napisał:Czyli zostają Ci PL11 . W sumie nie są one aż takie złe, pomijając dość duży bas i mocno naznaczone sybilanty. Ale i tak biją na łeb EP-630
yxzabc napisał:ir0nhide, tylko one kosztują dwa razy tyle...
Tylko trzeba uważać, bo w tej cenie to na 99% podróbki, mimo że sprzedający twierdzą, że to oryginał.ir0nhide napisał:Coś słabo szukałeś albo nie wiem, ja znalazłem PL11 za 65zł a CX300 za 45zł wiec teraz które, od których, są 2 razy droższe?
a no można wystarczy napisać "polecam" :razz:Caleb napisał:Nie wiem jak można polecać CX300
Na pól internetu cuchnie paradoksem :wink:Caleb napisał:które nie dość że są dwa razy droższe to jeszcze grają gorzej od PL11...
Dawid-SS napisał:Kondesatory lepszej klasy
Dawid-SS napisał:na słuchawkach słychać każdy brum bardziej, kazde syczenie i jakieś niedociągnięcia,
A jeśli powiem ci że światem rządzi kasa to muszę ci tłumaczyć po co?Dawid-SS napisał:po jaki czort miałby ktoś tworzyć serie "rezystory niskoszumne"