Witam. Zamierzam zrobić tubę basową na bazie Manta SB1600A. Mam do tego głośnik Pioneer TS E1777 I chodzi mi o zakup wzmacniacza pod zabudowe. Jaki wzmacniacz kupić aby nie wydać dużo pieniędzy??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:glare: ... ![]() hmm? ![]() | ![]() |
Co to ma znaczyć??
Czy na forum kulinarnym, gdybym chciał upiec pieczeń jagnięcą zapytałbym się o przepis na jajecznicę? To nie jest szczegół, zapytałeś o coś całkowicie innego i masz do innych pretensje, że wyprowadzili Cię z błędu. | ![]() |
Zamierzam zrobić tubę basową na bazie Manta SB1600A. Mam do tego głośnik Pioneer TS E1777 I chodzi mi o zakup wzmacniacza pod zabudowe.
A czemu ma nie zagrać w tej obudowie skoro i to i to ma 16cm średnicy, więc wejdzie i jakoś tam będzie grało.
Ty chcesz miec zrobione. Zeby zrobic musisz duzo poczytac, doedukowac sie, nie od razu rzym zbudowali. Na szybko to kup wzmacniacz ktory polecil Ci wyzej Pawel ("na allegro masz tanie panele VK") wsadz i bedzie wydawalo to jakis dzwiek. Kiedys stwierdzisz ze to dla Ciebie za malo i moze zglebisz sie w szczegoly. i tak jak wyzej napisane, nie chwal sie tym, bo ktos troszeczke obeznany bedzie patrzyl z politowaniemJa chce zrobić
widze ze to forum nie jest od doradzania tylko od piepszenia glupot w tematach.