Mówimy o tym Philips SW3800? -> http://www.opweb.de/manual.php?file=Philips-36.pdfwasik1989 napisał:SW3800 to bardzo dobry subwoofer domowy. Jest tam 15' głosnik dobrej jakości.
Jak tak to bym zweryfikował: 6,5', pobiera 66w prądu i wazy 6,3kg
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mówimy o tym Philips SW3800? -> http://www.opweb.de/manual.php?file=Philips-36.pdfwasik1989 napisał:SW3800 to bardzo dobry subwoofer domowy. Jest tam 15' głosnik dobrej jakości.
z tego co widze to nie (mimo ze malutkie zdjecie :roll: )polmen napisał:pytanie, czy w tych mivocach, wszystkie satelity są podłączane pod suba?? :>
czy aby napewno ten sub tam siedzi?wasik1989 napisał:SW3800 to bardzo dobry subwoofer domowy. Jest tam 15' głosnik dobrej jakości.
nie - o mivoca. byly takie sprzedawane wczesniej.Randall napisał:Mówimy o tym Philips SW3800?
wasik1989 napisał:tutaj żadna satelita nie jest podpięta po suba, potrzeba amplituner.

:???: cos nie wierze - przeciez u UKAsza bylo OK :???:polmen napisał:w audio strasznie brakuje średnicy...
poczekaj az sie wygrzejepolmen napisał:nie wiem jak do tego podejść, daje sporo basu, potrafi zagrać głośno, ale czy wykręca kiszki?? napewno nie
to...? :wink:takero napisał:gdyby te kolumny jeszcze 8R miały...
polmen napisał:w audio strasznie brakuje średnicy...
to by je sobie kupil do swojej yamahy ;]dolphin123 napisał:takero napisał/a
gdyby te kolumny jeszcze 8R miały...
to...?
i czasem 6wiekszosc tanich amplitunerow obsluguje chyba tylko 8R
polmen napisał:filmu jeszcze nie ogladałem, w audio strasznie brakuje średnicy...

bylem dzisiaj u UKAsza i pytalem o to dla pewnosci - tam brakuje wyzszego basu ale napewno nie srednicy ;]polmen napisał:co do dyskusji o średnicy... kłócic sie nie chce.. może to wynika z rożnego podzielenia pasma w porównaniu do altusów... bo tak porównywałem
no cóż , moja nie mapolmen napisał:no ja mojej yamahy nie uważam za wysoki model a ma wybór 4 a 8 ohm...
to bym je nabył już dawno i nie walił się teraz chwilowo z kinem.dolphin123 napisał:to...? :wink:takero napisał:gdyby te kolumny jeszcze 8R miały...