Yoshi_80
Pan Paweł
Coś w stylu takiej taśmy http://www.atakto.pl/tasma-klejaca-...sQb4mAAgk2qSWr7xLZNuZEAaeIvjMJzpUGRoCrUXw_wcB
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i nie odrywa to wierzchniej warstwy z papierowej kopulki?
Ja chyba miałem pecha, bo nawet malarska troszkę mi oderwała, na szczęście z daleka specjalnie tego nie widać. | ![]() |
UKA lata temu "sprzedal" mi lepszy patent - monety! ![]() na stronie mennicy panstwowej masz podane ich dokladna mase ![]() | ![]() |
No najlepiej, wtedy wkręcać głośnik magnesem do przodu i mamy praktycznie zawsze tę samą pojemność.A jeszcze lepiej do pomiarow T-S zrobic dwie obudowy pomiarowe z dokladna pojemnoscia, w ktorej zmienia sie tylko przednia scianke.
Korzystałem z tej metodyUKA lata temu "sprzedal" mi lepszy patent - monety!
na stronie mennicy panstwowej masz podane ich dokladna mase
Mniejsze zło :]a przestrzeni w stozku membrany nie uwzgledniasz?
z tego powodu wlasnie ich nie robieLeci jutro do STX na serwis![]()
a co sie stalo z oryginalem?Staram naprawic sie Focala 5-cio calowki ale mam problem z doborem wlasciwego resoru by utrzymac parametry.
czyli sytuacja jak ze starymi tonsilami + kit z allegro - mamy zupelna loterieMam tez starsze Audio Concept 10 Cali gdzie trzeba zmienic caly uklad z membrana, resorem, etc.
tego nie rozumiemTak appropo to jak mu dolozysz troche masy jako klej (wypelnienie roznicy w szczelinie miedzy cewka a membrana) to chyba nic sie zabadzo niestanie, byle zqchowac odpowiednia szczeline pomiedzy cewka a ukladem magnetychnym, by nie bylo szorowania z czasem