niewyrobiłem i aż msuze sie wpisac, przypominacie mo moje młode lata a nawet jeszcze te odchyly umyslowe z przed pary lat moze i miesiecy (ale juz zmadrzałem) kiedy to chciałem cos podobnego robic
to sie nazywa - zrobic jeden gorszy traktor z 2 lepszych traktorów , i poco

wszystko co tam napisaliscie jest chocby na audiomani, przepsiac pare tekstow i wrzuci na html to każdy potrafi

zaraz poajwi sie pytanie to czemu tego niezrobiłes, no a ja odpowiem poco to robic skoro jest Audiomania czy obecne upadające (hehe

) diyaudio.
I niepochwalam takiego zachowania, przez takie cos własnie spada forum polskich konstruktorów bo nowi beda wchdozic na takie denne i wogóle bezsensowne strony dgzie sie nieczego niedowiedza i bedą zgrywac maczo-audio. Zamiast zrobic 1 dobry traktor współnymi siłam pod dowództwem jednego czy paru kierowników to każdy bierze sie za własne g... :] Żenada żenada żenada !!!
Ktos sie czepiał Łukasza, każdy wie jaki mam ostatni ostosunek do tej osoby ale w przeszłosci dla wielu osbób zrobiłduzo bo chociazby poświecałswój czas i nerwy dla poczatkujących a nie bawił sie w bezsensowne kopiowanie tekstów których jest mnóstwo na www.
PORAAAAAAACHHA panowie, pokaże tu swoje jedno ze swoich kilku osobowości i powiem wam zatem ze choc sie staracie to jak dla mnie .. a raczej w moich oczach straciliscie szacuneczek ;D
POZDRO
Audiomania powstała długo i sie rozrasta nie taka prosta sprawa a bierze w tym udział kilka bardziej doświadcoznych osób z tej dziedzinie jakich znam i widac efekty, to wasze CUS to chyba impuls po wypiciu 2 browców albo nauka pisania htmla czy co bo niekumam
Przepisać każdy głupi umie, a żeby to jeszcze miał sens ale jak widzę ten rysunek głosnika jak spadochron to widze że dreslandia sie robi wśród audiozoofili ;P
Tak nie podoba mi sie i bede sie czepiałbo mam prawo tak jak wy macie prawo robic takafuszerke, niech ktos sobie robi , spoko loko, dla każdego nwoego podstawy sa git ale żeby to wygladało jak taka strona a nie jak strona traktujaca audio zza 3 centymetrowego szkła od okularów , patrzysz i slepniesz , tracisz wzrok i rozum.
To już moderka Takero jest na wyzszym poziomie
PS. takero bez obrazy, hehe żart ;P