Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sorki - masz newsy z konkursuBałagan nieaktywna strona głowna
podaj przykłady3x wiecej oszołomow
4x więcej głupich postow
nie mówimy o potencjalnych przypadkach tylko o konkretach - podaj je.wiec ilośc potencjalnych oszołomow jest większa tutaj:]
jaDodatkowo jesli chodzi o ilość postow czy ktos czyta wszytkie posty codzinnie??
jaki bałagan??i stąd ten balagan
powtarzam setny raz - OD TEGO JEST ADMIN, A NINE MODERATORZY !!!!Widac że moderatorzy sobie nie radzą daltego miedzy innymi został powołany takero![]()
bolą ,mnie takie zarzuty, spędzam tu tyle czasu dziennie itp, pisze dziesiątki pv dziennie itp...albo brakuje modom chęci albo dalej brakuje modów.
więc może sam wykaż więcej dobrych chęci których mi brakuje i sam napisz ?więc dobre arty z kompensacja wiedzy zawarta na forum były by zbawieniem dla niektorych.
JA czytam juz od dawna wszystkie posty dziennie i nawet jezeli nie ma mnie np 2-3dni to czytam wszystkie nieprzeczytane by nadrobic zaleglosciCytat:
Dodatkowo jesli chodzi o ilość postow czy ktos czyta wszytkie posty codzinnie??
ja![]()
ty ja nie pamietam wszytkich oszołomow za dużo ichnie mówimy o potencjalnych przypadkach tylko o konkretach - podaj je.
gratuluje ja nie mam tyle zdrowia
no dobra moze robi sie coras czyściej ale ostatnio dochodziło do chorych sytuacji ludzie naskakiwali na siebie że ten nabija posty że admin nic nie robi że 20topicow dziennie o tym samym przeciez ludzie tego z nieba nie biora, a sam moderator mowil ze sobie nie radzi. Tak jak mowiłem 3k osob to nie przelewki.jaki bałagan??
ja ja alles klar mein Firerpowtarzam setny raz - OD TEGO JEST ADMIN, A NINE MODERATORZY !!!!
JA NIC ZE STRONĄ GŁÓNĄ, LINKAMI ZROBIĆ NIE MOGĘ!!
alles klar?
Zwracam honor takero ale powinines przewidziec że nie będzie latwo a bycie modem na takim forum to nie bajka. Podjeleś sie niezlego wyzwania wiec nie myśl ze będzie łatwo i ze ktoś ci za to podziekuje, tak słuzbabolą ,mnie takie zarzuty, spędzam tu tyle czasu dziennie itp, pisze dziesiątki pv dziennie itp...
Nie obraz sie ale bardziej bliska memu sercu jest idea rozwoju audiomani, mimo tego zalezy mi zeby oba fora dobrze prosferowaly, ale audiomania ma u mnie pierwszeństwowięc może sam wykaż więcej dobrych chęci których mi brakuje i sam napisz ?