Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co jest jakieś kłopoty ? potrzebujesz informacji pomocy przy fornirowaniu to pisz, czy aż tak cierpliwości nie masz?zarzekałem się że już nigdy więcej fornirowania
Z tego co widziałem to 3 paczki po jakieś 50 liści w paczce na pewno.ile tego bylo w paczce?
Ale w jakim sensie ? Chciałbyś się wstrzelić wizualnie w te wyżej na tej zasadzie że szer. 36cm na boki (dookoła kolumny) a te 22cm na jej front i tył ? Nie wiem czy znajdę taki "do pary"; chyba że chodzi Ci po prostu o zupełnie inny fornir ?w sumie to tez by sie przydaly 2 liscie o szerokosci 22-24cm i innym uslojeniu
W tym czasie powinienem być, myślałem że zależy Ci na czasie bo pisałeś że coś w 2 tyg. musisz mieć fornir.... (Ja jeśli wyjadę to na max 2tyg. w ten piątek)fornir bym potrzebowal za jakies 3 tygodnie
dokladnie o to mi chodzi. ten sam gatunek i kolory - moze inaczej wygladac. dziwnie to wyglada jak taki sam wzor jest na kazdej sciance (wiem ze tu nie bedzie)Ale w jakim sensie ? Chciałbyś się wstrzelić wizualnie w te wyżej na tej zasadzie że szer. 36cm na boki (dookoła kolumny) a te 22cm na jej front i tył ? Nie wiem czy znajdę taki "do pary"; chyba że chodzi Ci po prostu o zupełnie inny fornir ?
tak, zalezy mi na czasie. ale jeszcze nawet nie mam plyt na kolumnyW tym czasie powinienem być, myślałem że zależy Ci na czasie bo pisałeś że coś w 2 tyg. musisz mieć fornir.... (Ja jeśli wyjadę to na max 2tyg. w ten piątek)
miales sie przypomniecBTW: No i ty akurat wyjątkowo być może miał byś wysyłkę za darmo, o ile byśmy się dogadali w pewnym temacie
ta biala co maja u siebie w ofercie. naklejasz, nawilzasz a ta sciaga fornir do siebieco to jest ta tasma bo znalezc nie moge
Napisz jakiej szerokości masz powierzchnie do oklejenia. Rano sprawdzę czy znajdą się liście blisko 40cm szer. na całej długości.Ja bym potrzebował liście szerokie na 38-40cm.
spokojnie, to co pokazales wystarczy - biore na bankPaweł zdjęcia jutro rano, dzisiaj już nie ogarnę tematu :/
wybierz mi najladniejsze, wymiary nie wazne. moze szersze uda sie zagiac na obudowieaha jeszcze co do tych wąskich liści 20-25cm nie ma niestety z tego orzecha są tylko te szerokie.