Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pokaz tego rejakiegoś 2-cewkowego RE za 200zł (brak modelu)
w 10 litrach prawie zadne 10" nie zagra jak na suba przystalo. dlatego celujemy w 8" bo to sa dla nich optymalne warunki. Mam zmienić głośnik na 20cm, bo parametry dopasowania skrzyni nie pasują, czy rzeczywiście 8' zagra lepiej, głośniej i niżej w obecnych warunkach?
no i super - skoro to monoblock to obsluguje 2r. kupuj tego RE!Druga sprawa, to głośniki 2-cewkowe. Mam monoblocka
a od czego masz pokretlo gain?Ps: mój wzmak nie będzie za mocny do tego głośnika?
sprzedaj stary i moze nie zauwazy roznicyTo jeszcze pomóżcie przekonać żonę, że to konieczny wydatek![]()
to bardzo prosteW sumie nadal nie wiem na jakiej zasadzie będzie działało podpięcie głośnika na 2 cewki.
a jak masz 200km pod maska to zawsze musisz zapie... jezdzic z max predkoscia?Glosnik ma moc 150W, wzmak przy 4 Ohm ma 350, a przy 2 Ohm (czyli przy podpięciu 2 cewek) - 700W. Dobrze rozumuję? Jeśli tak, to czy te 700W nie zniszczy glosnika 150W?
Jak sie boisz to daj w 8r i bedziesz mial spokoj.
Caly glosnik ma 175w
A jak tam wsadzisz b-r? Mi by sie nie udalo![]()
Czyli podłączam równolegle i 8 ohm równoważy mi moc wzmaka z mocą głośnika
Czemu miałoby się nie udać? Skoro mam 10L, producent sugeruje skrzynkę BR w granicach 9-14L tzn. że kwestia obliczenia fi otworu i długości rurki.
Na 8 Ohm spinasz SZEREGOWO. Równolegle uzyskasz 2 Ohmy