Na strefacaraudio.pl pojawił się ciekawy sub.
Piszesz o RF 3410?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na strefacaraudio.pl pojawił się ciekawy sub.
mielismy drozszy model.. taki za 500zl w detalu (nie pamietam jaki dokladnie)- Rockford Fosgate P2D28
odpadaZ budżetówek takich jak Lanzar, Pyle, Phonocar nie znajdzie się nic co zagra przynajmniej poprawnie?
mam z tej serii 10" i jest OKRfp3408 bardziej.
Zgadza się, ale też nie chcę się ograniczać do 4 zaproponowanych modeli. Jeśli Soundstream jest coś wart to będę też szukał 20-tki z ich oferty.
Miałem system przedni z tej kolekcji
Na wysokotonowce była wielka i ciężka tuba
Odesłałem jeszcze szybciej jak przyszedł
To wszystko chińskie swierzaki
Ten sprzet nic sobą nie reprezentuje
i tego mielismy. gral dziwacznie :/W sprzedaży już go nie ma, ten go chyba zastąpił:
glosnik o duzym x-max ale na bardzo sztywnym zawieszeniu. dlugo sie wygrzewal, ale nadal nie pracowal jak inne glosnikiNa czym polegała "dziwność" jego grania?
glosnik o duzym x-max ale na bardzo sztywnym zawieszeniu. dlugo sie wygrzewal, ale nadal nie pracowal jak inne glosniki
gral przyjemnie niskim basem, ale najnizszego nie odtwarzal, a z "kopem" mial tak dziwne problemy ze brzmial tak jakby wzmacniacz byl przesterowany czy glosnik uszkodzony
czyli majac glosnik za 500zl nie mam pelnego pasma basu :/
ale nie wiem czy to byla wina glosnika bo nie zmienialismy ani suba ani wzmacniacza. moze to byla nawet wina radia![]()