Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Piles? A moze ktos inny z twojego konta pisze?
Wzmacniacz 2x75w bedzie mial ok 180-220w w mostku.
przydałby się aktywny z regulacją odcięcia powiedzmy 50-100hz i "autowyłączaczem"
takie co maja 75w katalogowo beda mialy max 200-220w w mostku!daje przeważnie 60-75W co przy 2 ohmach pownno dać od 120-150W na kanał.
mnie co innego martwi - przod bedzie nie ruszony :/Ale koniec, bo głupoty piszemy - co za różnica czy głośnik dostanie 220W czy 300W? przecież i tak przeważnie słucha się tak, że na suba idzie od 15-50W.
Wiem, wiem, lepsza jest kontrola gdy jest zapas mocy - ale czy dolby to wychwyci i warto się nad tym zastanawiać?
Nie ma szans. Jeszcze mi się nie udało spotkać mimo, że pomiary robione na stabilizowanym zasilaniu.wzmaka daje przeważnie 60-75W co przy 2 ohmach pownno dać od 120-150W na kanał.
Nie ma szans. Jeszcze mi się nie udało spotkać
Dobra,z winISD wyszło mi że tunel Br powinien mieć średnicę 10,2cm oraz 62cm ! długości przy 40,53hz rozumiem że program to nie wyrocznia i podaje wartości teoretyczne,no chyba że ja coś pokręciłem...
ale testowales w zamknietej?Stx 10' woli skrzynkę BR - więcej oferuje
PCVki masz w rozmiarze 7 lub 10cma gdybym zrobił br z rury pcv i przedłużył kolankami?
ale testowales w zamknietej?
12" w zamknietej gra. 10 nie sprawdzalem