To wszystko przez Binganta
Może niedługo pojawi się jakiś nowy Bingant, bo tak czytam i czytam to niedługo będzie wniosek o wyniesienie go na ołtarze za te meble.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To wszystko przez Binganta
Może niedługo pojawi się jakiś nowy Bingant, bo tak czytam i czytam to niedługo będzie wniosek o wyniesienie go na ołtarze za te meble.
Czyli jak nie napiszę jak gra to mam nie pokazywać? OK
no chyba, że jest ci to nie na rękę
Czyli jak nie napiszę jak gra to mam nie pokazywać? OK
Napiszę, że jest bardzo dobrze, że jest szczegółowo, szybko, ale ostro...i że to jest mój dźwięk i co będzie:
- no przy takich głośnikach to trudno żeby było inaczej...
- pewnie się chwali bo co ma napisać skoro wydał taką kasę...
- pewnie wcale tak nie gra ale co ma napisać...
- ciekawe czy inni też tak uważają...
Napiszę, że jest bardzo dobrze, że jest szczegółowo, szybko, ale ostro...i że to jest mój dźwięk i co będzie:
- no przy takich głośnikach to trudno żeby było inaczej...
- pewnie się chwali bo co ma napisać skoro wydał taką kasę...
- pewnie wcale tak nie gra ale co ma napisać...
- ciekawe czy inni też tak uważają...
Biję do swoich kolumn, które miałem pokazać...Zapewne bijesz do swoich projektów do kopiowania...
Pomyśl, jesteś świeżakiem, masz tyle i tyle kasy, widzisz projekt LuSzTiego gotowy do kopiowania... pytasz się jak gra ponieważ jesteś nim zainteresowany, w odpowiedzi jednak słyszysz "to Mój projekt i nie był bym obiektywny opisując jak gra".
Luszti nie dramatyzuj, powiedz że nie wiesz jak opisać to co słyszysz i po problemie
To teraz odwróć sytuację:
Jesteś świeżakiem, masz tyle i tyle kasy, widzisz projekt LuSzTiego gotowy do kopiowania... czytasz się jak gra ponieważ jesteś nim zainteresowany. Ten subiektywny opis utwierdza Cię w przekonaniu, że jest OK i budujesz. Słuchasz, słuchasz, słuchasz...i stwierdzasz, że to nie to czego oczekujesz, że po opisie oczekiwałeś czegoś innego.
Zaczynasz się żalić na forum...
LuSzTi stwierdza - trzeba było sobie darować opis.
a widziałes, zeby komus sie nie podobalo to co zbudowal?
ja tak . Dlatego rzadko robię zwrotki innym bo miałem przypadek że człowiek by niezadowolony (podobało mu się dopiero jak odwrócił tw i miał 40dB dziurę na podziale)a widziałes, zeby komus sie nie podobalo to co zbudowal?
szkoda, ze nikt o tym nie pisze/napisal
To teraz odwróć sytuację:
Jesteś świeżakiem, masz tyle i tyle kasy, widzisz projekt LuSzTiego gotowy do kopiowania... czytasz się jak gra ponieważ jesteś nim zainteresowany. Ten subiektywny opis utwierdza Cię w przekonaniu, że jest OK i budujesz. Słuchasz, słuchasz, słuchasz...i stwierdzasz, że to nie to czego oczekujesz, że po opisie oczekiwałeś czegoś innego.
a to ciekawe bo bez rejestracji nie widac rysunkówJest wiele osób, które biorą jedynie stąd projekt i go budują. Nie pisząc nic o tym, często nawet się nie rejestrując.
Widać .a to ciekawe bo bez rejestracji nie widac rysunków
Ale dlaczego ty z góry założyłeś ze ten ktoś to debil (choć to moze nie 100% adekwatne okreslenie) Dlaczego zauważasz tylko jedna stronę monety i widzisz zaraz wszystko w czarnych scenariuszach.To teraz odwróć sytuację:
Ale dlaczego ty z góry założyłeś ze ten ktoś to debil (choć to moze nie 100% adekwatne okreslenie) Dlaczego zauważasz tylko jedna stronę monety i widzisz zaraz wszystko w czarnych scenariuszach.
zrobię to dlatego iż widzę ze nie jesteś osobą która skłonna jest dążyć do konensusu