Udowodniłem wówczas, prezentując dwie, lub trzy wersje, że można w ojczystym języku i równocześnie krócejBo to słówko by znacznie ogranicza długość wpisu w miejscu gdzie tego miejsca jest bardzo mało.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Udowodniłem wówczas, prezentując dwie, lub trzy wersje, że można w ojczystym języku i równocześnie krócejBo to słówko by znacznie ogranicza długość wpisu w miejscu gdzie tego miejsca jest bardzo mało.
Po zdjęciu to oceniłes?Myślałem że masz szpilkę SS. Bo to nie jest szpilka tylko jakiś samochodowy kastrat![]()
bo się nie zmieściło"ulepszac"?
w wersji alpinewydaniem Revelatora
Czy spot jest organizowany dla zielonych czy dla chętnych ?
My tu gadu-gadu a ja kupiłem fajne tweetery na Allegro za kilkadziesiąt złotych ![]() | ![]() |
Byłem tu czujny, lecz ostrożnie przyczajony. Pamiętam bój w kwestii "by", ale nie dołączałem by nie tworzyć chóru w sprawie powtarzając z grubsza to samo. Nadmierny nacisk może wywołać opór i reakcję przeciwko ambitnym — jak to anglojęzyczni mówią "grammar nazi" a najweselej określają Finowie słowem "pilkunnussija". Strach zostać tak ometkowanym, bo wtedy nikt nie słucha choć sprawa słuszna, a tak... może jakoś... małymi kroczkami... nienachalnie... jakaś szansa. | ![]() |