• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Chwila, chwila....
Rozmowa dotyczyła narzekania na Illuminatory. Na razie okazuje się, że to nie Illuminator z neodymowym napędem tylko Revelator, w dodatku nie typowy Scan tylko wersja samochodowa, czyli można przypuszczać, że zmieniona. Oczywiście można podziałać z tym głośnikiem, ale później okaże się, że testowaliśmy nie ten głośnik co trzeba i ktoś uzna, że ten test to w zasadzie do dupy:)

Dajmy szansę i jemu ;)

To dosyć popularny głośnik w CA

Gdzie miało by się odbyć spotkanie?

Juz nie raz typowe firmy ca udowadnialy swoje lenistwo pchajac co lepsze głośniki bez przeróbek w nowa obudowe i sprzedając jako swój hi-end i wołając za niego kosmiczna cenę.
Moze i tym razem było tak samo ;)

Cena całości zestawu 3-way z ta szpilka to 15999zl jak dobrze pamietam

Zreszta to podobno tak dobry glosnik więc pp co było go jeszcze "ulepszac"? ;)

Wiesz, mi to tam w zasadzie rybka, może być ten:) Choć trzeba przyznać, że fajnie nam się rozwinęła rozmowa.
Najpierw były narzekania na Illuminatora, później się okazało, że w zasadzie Illuminator nie jest taki zły tylko szpilki są złe, już nie zależnie od serii.
A na sam koniec będziemy to potwierdzać samochodowym wydaniem Revelatora:)

Zwymiaruj mi go:
średnica frontu, grubość frontu, średnica magnesu, wysokość magnesu oraz podaj mi cutout - jaką trzeba zrobić na niego dziurę. No i wyślij mi je wcześniej. Pomierzę je wcześniej żeby w weekend nie tracić czasu.
Ja proponuję niedzielę 1 grudnia.

Musiałem skoczyć po popkorn tak wciągnęła szpilka ;) Czy spot jest organizowany dla zielonych czy dla chętnych ?

Czy spot jest organizowany dla zielonych czy dla chętnych ?

Max z 5 osób, ja mam mały pokoik a roboty trochę będzie :) Jeśli Dan, Łukasz i Raven potwierdzą przyjazd to w zasadzie zostaje miejsce dla mariana.

---------- Post dodany o 20:06 ---------- Poprzedni post o 20:04 ----------

My tu gadu-gadu a ja w międzyczasie ogarnąłem zwrotkę do monitorków na Wavecoreach :)

Nie na temat...
My tu gadu gadu a ja w lesie z ogarnięciem drzwi w asterixie :crying:

Nie na temat...
My tu gadu-gadu a ja kupiłem fajne tweetery na Allegro za kilkadziesiąt złotych ;)

---------- Post dodany o 21:11 ---------- Poprzedni post o 21:09 ----------

LuSzTi jutro zadzwonie to dogadamy szczegóły ;)

Nie na temat...
gdzie żeś wtedy był, hm?
Byłem tu czujny, lecz ostrożnie przyczajony.
Pamiętam bój w kwestii "by", ale nie dołączałem by nie tworzyć chóru w sprawie powtarzając z grubsza to samo.
Nadmierny nacisk może wywołać opór i reakcję przeciwko ambitnym — jak to anglojęzyczni mówią "grammar nazi" a najweselej określają Finowie słowem "pilkunnussija".
Strach zostać tak ometkowanym, bo wtedy nikt nie słucha choć sprawa słuszna, a tak... może jakoś... małymi kroczkami... nienachalnie... jakaś szansa.

Pany potrzebuje instrukcję poprawnego montarzu-instalacji kominka/pieca wolnostojącego (tzw. kozy)
Chcę zamontować go tak by później bez problemu kominiarz mi to odebrał....

W związku z tym iż nie udostępniono mi miejsca do frezowania , szukam kogoś z okolic Poznania kto mógłby mi podfrezować 2 fronty

Powrót