http://allegro.pl/rullit-nos-lowther-fostex-hi-end-okazja-i3757576333.html
Nawet ciekawe te kołchoźniki
Nawet ciekawe te kołchoźniki

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chyba ty, przeciez ja wyraźnie napisałem że nie rozmawiam o blachowkrętach, czytaj ze zrozumieniem.Te dwa materialy sa skrajnie rozne, dochodzisz do logicznych wnioskow, ale wychodzisz ze zlych zalozen,
Zaraz "przegniesz pałke"Ale rób swoje ryzyko twoje, tylko nie wprowadzaj innych w błąd.
Zaraz "przegniesz pałke"
Codziennie (przez 5 dni w tyg.) wkrecam prawie karton (500szt) wkrętów do drewna (z gęstym gwintem) w pracy, a po niej jeszcze robie remonty (wykonczeniówke) mieszkań gdzie kręcę następne kartony wkrętów do drewna (czarne do rigipsów)
Codziennie skręcam meble które ida na europę, a jeden fotel kosztuje 5-7tyś złotych. Są to zaawansowane siedziska, bardzo przemyślane ... Skręcane są wkrętami z gęstym gwintem bo te trzymają najlepiej, tak juz poprostu jest. Tak nasi i belgijcy projektanci zatwierdzili ( a nie młodzi spece z forum o raczej bądź co bądź odmiennej od zagadnienia tematyce) i tak są skręcane już od nastu lat te meble. W moim życiu więcej pękło / ukręciło czy poluzowało się wkrętów tych czarnychdo płyt K-G. Najważniejsze że ja wiem, które lepiej trzymają. Ty rób swoje a ja dalej swoje.
Najpierw nawierć sobie odpowiedni otwór pod odpowiedni wkręt w odpowiedniej płycie wiorowej (dobrej jakościowo, bo tylko takie w moim mniemaniu zasługują na tą rozmowę, a nie jakieś syfiaste z marketów które sypią się w rękach i/lub leżą rok w wilgotnych magazynach [potem dziwią się że się wkręty luzują] )
A zresztą Ja wiem swoje i dobrze mi z tym Ty wiesz swoje.., ja widzę że nie ma sensu dalsza ta rozmowa, dlatego skończył bym ją już.
A potem dzwonią ci z Belgii do mnie bym coś z tym zrobił bo sie rozkręca.
Ogarnij się człowieku; pieprzycie towarzyszu. (Tak wg czy ty słyszysz sam siebie? i czytasz ze zrozumieniem to co ja pisze.)nie wprowadzaj innych w błąd.
Gdybym nie zakończył z wami tematu o wkrętach (jak już napisałem) to bym spytał dlaczego mają tak gęsty (a i stosunkowo płytki gwint) a kręcone są w płyty wiórowe
Prosze samemu nad tym się zastanowić ....
A może pędzić z małą prędkością?
To już jest zwykłe czepialstwo.
Sam się czepiasz o bzdury, kogo do cholery obchodzi co napisali w newsie?
Chodzi o sam fakt śmierci dobrego aktora...
Cytat Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Cytat Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Mówimy tu cały czas o wiórówce, więc napisz, jaki wkręt Twoim zdaniem bardziej rozwali otwór podczas wielokrotnego wkręcania i wykręcania (z rzadkim czy gęstym gwintem), i dlaczego?