tylko gdzies na Syberii.
Wystarczy Korea Północna. Nawet wszyscy wygladają podobnie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tylko gdzies na Syberii.
mi nie chodzi o to zeby zyc anonimowo - wkurzyl mnie sam fakt ze bez mojej wiedzy udostepniaja moj numer!Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde.
Oni to analizują w skali makro, twój numer telefonu to naprawdę nic istotnego. Za pomocą tego g... analizują zachowania społeczne, co gorsza świadomie mogą je kreować i kontrolować ale stado idzie w tą stronę co chcą. Niestety podobny syf jest już wszędzie, nawet w telewizji cyfrowej gdzie wiedzą jakie oglądasz kanały i ile.Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde. Jak ktos chce zyc anonimowo, to proponuje przeprowadzke do ziemianki w lesie, bez elektrycznosci i lacznosci
a niby co?No niestety ale to nie jest kwadrat
poczytaj komentarze pod tym demotem - nie da sie uzyskac idealnego naroznika!No ma zaokrąglone kąty.. więc pełen kwadrat to nie jest.
pomysl polegal na tym zeby zrobic to przy pomocy wiertarki... ale jak sam widzisz szablon i frez sa w zestawieZatem do takiego kształtu wystarczy zwykła frezarka górnowrzecionowa i szablon.
Przerost formy nad treścią ten gadżet.
a niby co?
lepiej tego nie wykonasz
no i raczej to frezowanie a nie wiercenie
Warte to cokolwiek:
http://allegro.pl/kolumny-monitory-s...460931489.html
Znalazłem takie w domu.
Podłączyć w tym momencie nie mam pod co,stąd pytanie.