• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde. Jak ktos chce zyc anonimowo, to proponuje przeprowadzke do ziemianki w lesie, bez elektrycznosci i lacznosci
Oni to analizują w skali makro, twój numer telefonu to naprawdę nic istotnego. Za pomocą tego g... analizują zachowania społeczne, co gorsza świadomie mogą je kreować i kontrolować ale stado idzie w tą stronę co chcą. Niestety podobny syf jest już wszędzie, nawet w telewizji cyfrowej gdzie wiedzą jakie oglądasz kanały i ile.

No ma zaokrąglone kąty.. więc pełen kwadrat to nie jest. Zatem do takiego kształtu wystarczy zwykła frezarka górnowrzecionowa i szablon.
Przerost formy nad treścią ten gadżet.

No ma zaokrąglone kąty.. więc pełen kwadrat to nie jest.
poczytaj komentarze pod tym demotem - nie da sie uzyskac idealnego naroznika!

Zatem do takiego kształtu wystarczy zwykła frezarka górnowrzecionowa i szablon.
Przerost formy nad treścią ten gadżet.
pomysl polegal na tym zeby zrobic to przy pomocy wiertarki... ale jak sam widzisz szablon i frez sa w zestawie ;)

Sceptyk genetyczny ! ;)
Da się robić hurtem byle maszyna była konkretna a nie amatorska popierdółka

Nie jest źle ,da się to sprzedać ;)

Sprawdzę je i zobaczę co da się dla nich zrobić.

Przed chwilą zauważyłem ...
Dawno temu zaglądałem na forum częściej, jak jeszcze LuSzTi był... no i ja właśnie z pytaniem czy ktoś może mnie oświecić co się z nim stało ? :blink:

Powrót