• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Sprawę załatwiłem.

Powiedziałem, że zasięgnąłem opinii wyceny u 2 niezależnych przedsiębiorców co podobne usługi świadczą i tyle im jestem w stanie zapłacić.
Okazało się, że CNC mają bez "ssawek" i elementy musieli przykręcać, stąd ta cena. Powiedziałem aby na mój koszt wyciął formatkę z przykręceniem, odkręceniem a ja zmierzę czas bo 20 min na to jest wręcz niemożliwe? Nie musiałem iść na hale, sprawa została załatwiona w biurze z wywozem pod auto na wózku zleconych formatek.
Biorę się za klejenie :).

Pozdr

Ja też pytam z zainteresowaniem, bo zamierzam właśnie zamówić fronty i chciałbym mieć odniesienie.

Od wczoraj dopiero mam spotify a już mnie zaczyna wkurzać.
Wybrałem sobie rodzaj muzyki i sobie słucham różnych wykonawców jacy tam zostali przypisani...
...i co parę utworów wpierdziela się reklama z "możliwościami" spotify (kto słyszał ten wie o co chodzi).

Nosz kurde nie przetrzymię tego "słodko pierdzącego" głosu... to brzmi jak by gościówa w tym momencie się brandzlowała :bored:

Ostatnia edycja:
Będzie Cię to tak długo wkurzać, że po jakimś czasie dasz sobie spokój ze spotify. W końcu za nim zatęsknisz i do niego wrócisz, bo jednak było tam dużo muzyki. Znów zacznie wkurzać, ale tym razem rzucisz się i wykupisz płatną wersję bez reklam*...tak robi się biznes :) najpierw uzależniasz, a poźniej zbierasz kokosy.

*wypowiedź nie kierowana personalnie do Ciebie marian

Są dwa wyjścia. Zapłacić za konto Premium lub odtwarzanie z www na firefox z adblock. Ja na tym drugim zestawie nie mam reklam.

Za duża strata jakości na spoty. Niektóre płyty jeszcze jakoś grają ale niektóre są strasznie ucięte... posłuchaj sobie utworu cheap trick the flame że spoty i powiedz mi jak zagrała góra pasma 😃

Ja używam WINP na iPhonie i nie tylko
Muzyka on line w jakosci cd
Bez reklam i za darmo

Mocno polecam

Wimp w jakości HiFi kosztuje 40zł miesięcznie. Aktualnie mam możliwość testowania i nie narzekam na jakość ale boli brak zapisu do trybu offline tak jak w Spotify Premium, a przydaje się to szczególnie na telefonie.

Dokladnie. Od dolu maja zaslepke, wiec jak utniesz do potrzebnej wysokosci to bedzie dobrze wygladac. W polowie mozesz zrobic naciecie i wsadzic tam druga póleczke/lub przyczepic na male kątowniki (jezeli te nogi są stalowe, a nie plastikowe )

https://wimp.pl/wweb/iwannarock/

Jak bum cyk cyk. Dla normalnego użytkownika trzeba bulić. Jeśli ma się telefon w T-mobile lub Play to nie płaci się za transfer danych ale nie widzę wzmianki o jakości HiFi.

Mógłbyś zdradzić jak go masz za darmo na dłużej nic miesiąc :)

Ostatnia edycja:
Mam iPhona
Szwagier mi zainstalował i mam :)

Używam go juz od grudnia
Jutro go zapytam o szczegoly

Ostatnia edycja:
Według tego co piszą tu:

https://wimp.zendesk.com/entries/29797150-HiFi-Najczęściej-zadawane-pytania

Kiedy WiMP gra w jakości HiFi ?

Na iPhone, iPad i Android pokazuje się białą ikonę HIFI

Na odtwarzaczu Sonos kliknij / przytrzymaj palec na wybranym utworze. W menu, które się pojawi, wybierz Informacje. W oknie, które się pojawi, po tytule utwory będzie widniało [LOSSLESS] .

Sprawdziłem u siebie i się świeci :P

Muzyka on line w jakosci cd
Bez reklam i za darmo

HiFi = AlAC w twoim przypadku, dlatego pytam czy Ci wyświetla ten napis. Fajnie jakbyś jeszcze powiedział jak to mieć za darmo to już będę mega szczęśliwy :P

Powrót