ale jak przychodzi co do czego to nikt sie nie podejmie slepego testu
Jak na audiostereo: "słyszę, ale nie będę nikomu udowadniał" :biggrin:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale jak przychodzi co do czego to nikt sie nie podejmie slepego testu
jeszcze trzy slowa o kabla sieciowych. te tez slychac. powod jest tego taki ze jest transformator, diody, kondensatory, przed tym kabel sieciowy, jakis rozgaleznik, kolejne kable sieciowe, diody i kondensatory we wspolpracujacych urzadzeniach. Otoz , w wielkim skrócie, kondensatory w zasilaczach "rozmawiaja" ze sobą poprzez te transformatory i kable sieciowe, i wplywają na siebie nawzajem. Tak jest , ze kondensator bardzo nie lubi miec towarzystwa w postaci innego kondensatora. Zjawisko przeze mnie zbadane, potwierdzone. Czas reakcji kondensatorów jest dlugi - kilka, kilkanascie godzin, dzieje sie to ze jeden przejmuje pewne pasmo pracy drugiego, mniejszy zawsze zabiera większemu. Wtedy jedno urzadzenie zyskuje ale drugie traci, traci z reguły wzmacniacz mocy i ma to najwiekszy wplyw na dzwiek.
Potrzebna mi pomoc...
szukam potencjometru 2xb10k jak na zdjęciu poniżej. Bez wyłącznika i ze skokowym obrotem. Obecny mechanicznie umiera, ma luz i przerywa.
A co tam, jeszcze jeden cytacik
Faktycznie wymiotło te alpsy RK09, musisz chyba kupić na ebay-u np.:
http://www.ebay.com/itm/2-pcs-B10K-...056?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e9f94968
http://www.ebay.com/itm/2pcs-5-feet...785?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d47b5029
To już jest hardcor, tak samo jak z żarówkami(nie wiem czy czytałeś)
Ale z tymi rezystorami to ja bym temat pociągnął dalej![]()
łeee, jeszcze małynowy rodzaj silnika odrzutowego ?
Clarion tez miał takienowy rodzaj silnika odrzutowego ?
Panowie, jest jakis napoj gazowany o takim samym smaku jak popularne energetyki, ale bez zawartosci tych dopalaczy? Chyba za czesto siegam po te produkty, ale tylko z uwagi na smak, a nie chcialbym sie ladowac kofeina i tauryna.
Panowie, jest jakis napoj gazowany o takim samym smaku jak popularne energetyki, ale bez zawartosci tych dopalaczy? Chyba za czesto siegam po te produkty, ale tylko z uwagi na smak, a nie chcialbym sie ladowac kofeina i tauryna.