https://www.youtube.com/watch?v=Ye6MuwLY8Zo&list=PLAC76F74334013A04
To jakiś fake czy tylko mi się tak wydaję?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co konkretnie masz namyśli?
O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze. Totalnie nie znam się na instrumentach perkusyjnych, w sumie na żadnych instrumentach się nie znam, więc jak uważacie? Ściema?
Tak sobie myślę że jak bym usiadł z kratą piwa na tydzień i byłby jakiś kompan z umiejętnościami grania na perkusji pokazał co i jak to udało by mi się nauczyć uderzać w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób żeby montażysta zmontował to idealnie...
Hmm, nie wiem dokładnie o czym piszesz, ale może chodzi o to, że na perkusji gra się nie tylko rękami, ale też nogami (co pani na filmiku pięknie prezentuje od około 3,20), więc "tłuczenie w talerze" wcale nie wyklucza pojawienia się "serii" - bo te serie, o których piszesz, to chyba właśnie stopa na perkusji, mam wrażenie. Moim zdaniem to raczej nie fake.O właśnie w linku od Dabyl 2:28, leci seria a ona dalej tłucze w te talerze.
Szczerze wątpię.
Oczywiście mogę się mylić
Dodaj do tego stopy których nie widać i masz komplet serii.
na perkusji gra się nie tylko rękami, ale też nogami
np. dokładnosc ciecia 0,1 mm na 3 m długości (SCHELLING FMH 330/330)piła panelowa Shelling
Marian, w kazdym markecie jes pila panelowa