Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko alkohol, na wielu piwach ekstraktu już nie ma.podawać zawartość ekstraktu, i zawartość alkoholu.
Nie no słód jest używany, ale nie stanowi on 100% zasypuCo do słodu , jak chcecie o ile nie będzie lało znów mogę wam cyknąć fotki jak jest ziarno zrzucane z tira,
No i za niedługo im się to uda, bo udział w rynku KP leci na łeb.dogonić kp w udziale rynku
Ekstraktu nie podaje się z prostej przyczyny, jest on obniżony a niego wynika podatek a jak wiadomo chcą opodatkować wszystko i jak najwięcej
z tego co ja mam podgląd do bazy danych z filtracji to żubr który właśnie jest rozlewany ma 12.374% ekstraktu, tyskie ex 11.947%, tyskie keg 12.045%, lech diesel 10.423% , tyskie 12.034, tyskie klasyczne 11.346%, shandy 9.894%
pils np na leżakach przed filtracja był ponad 14
Koncerny są dziwne, najpierw prawie że mikrofiltrują piwo żeby pozbyć się białek, używają syropu glu-fru a potem chcą tą piane jakoś polepszaćAkurat cele jakie mamy roczne jest między innymi polepszenie piany w piwie między innymi
Kolce monacora na allegro.Gdzie można kupić jakieś fajne nóżki do suba lub większe kolce?
Głośnik będzie od spodu więc przydały by się jakieś wyższe.
"Pod względem fizyczno-geograficznym osiedle przedzielone jest granicą makroregionów: Pojezierza Południowopomorskiego i Pradoliny Toruńsko-Eberswaldzkiej. Stanowi ją Zbocze Kruszyńskie o wysokości względnej 25 m. Część północna Osowej Góry (tzw górny taras, wys. 80 m n.p.m) należy do mezoregionu Dolina Brdy i mikroregionów: Dolina Sandrowa Brdy i Zbocze Kruszyńskie, zaś niższa część południowa (dolny taras, wys. 55 m n.p.m) do mezoregionu Kotlina Toruńska i mikroregionów: Miasto Bydgoszcz i Dolina Kanału Bydgoskiego (zachodnie rubieże w pobliżu obwodnicy Bydgoszczy – drogi krajowej nr 10)[3].?Takie miejsca na tym osiedlu nie istnieje.