Powtórzę pytanie czy tak można?
Nie patrzcie że są zamienione bieguny pytanie brzmi czy do trafi symetrycznego mogę tak podpiąć dwa mostki.
Możesz, jeżeli będzie tak jak na rysunku i dwa osobne odbiorniki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie patrzcie że są zamienione bieguny pytanie brzmi czy do trafi symetrycznego mogę tak podpiąć dwa mostki.
nakrętka pazurkowa + normalna śruba
czy
wkręt do drewna z łbem imbuswym
Dostępne to gdzieś czernione?
Możesz, jeżeli będzie tak jak na rysunku i dwa osobne odbiorniki.
No to już nie bardzo, bo masami będzie połączony na pewno w jakiś sposób.Będzie to zasilać dwie końcówki mono.
Zależy ile zostaje do krawędzi otworu. Ostatnio z takimi walczyłem bo za nic nie chciały siedzieć. Było za blisko do krawędzi, ale głośnik inaczej nie pozwalał. Pazurek w tym wypadku byłoby lepiej.Nakrętka pazurkowa jest do kitu, prędzej nakrętka wkręcana, czyli coś takiego:
- - - - - aktualizacja - - - - -
Proszę powiedz, dlaczego herezja?
Mógłbyś ewentualnie zastosować ten schemat separując końcówki od wzmacniaczy transformatorami liniowymi (np: LTR-110), ale masę obudowy też pasuje gdzieś podłączyć, a tu nie ma gdzie bo nie ma w tym układzie wspólnego 0 dla obydwu zasilaczy.
Co do tego trafa toroidalnego to bardzo rzadko stosuje się doczepy w środku, w większości wypadków wyprowadza się uzwojenia na zewnątrz i łączy na złączu, więc rozprujesz bez problemu to trafo.
Chyba że je tak zalali lakierem że strach ruszać.