teraz pytanie, czy oni kopiuja parametry od producenta czy mierza i podaja swoje?
calkiem sporo tego maja
ciekawe czy sprzedaja "probki"![]()
Nie wiem jak z innymi ale np Alphard L3 (aoda L3) wygląda jak STX PA-800 a STX moc ma mniejszą

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
teraz pytanie, czy oni kopiuja parametry od producenta czy mierza i podaja swoje?
calkiem sporo tego maja
ciekawe czy sprzedaja "probki"![]()
Słuchawki.Dość kiepskie.
Nawet jak byś miał podłogówki stojące przed tymi meblami było by równie kiepsko.
Ściana mebli za kolumnami (i to jeszcze nie symetrycznie) to jedno z gorszych ustawień.
Nie widzę tutaj recepty na lepszy dźwięk.
Jestem zaskoczony takim wysypem nowości od SBA. Te "ceramiki" to praktycznie to samo co seria NAC. Mnie bardzo brakowało aluminiowego maleństwa 12cm bez korektora. No i proszę będzie SB12CACS25-4.SB Acoustics na stronie zamieścił kolejne nowości http://www.sbacoustics.com/index.php/coming-soon/
Jeśli firma utrzyma dotychczasowe ceny to nieźle namiesza konkurencji. Czekam tylko jeszcze na membrany z prawdziwej ceramiki (tłukące się jak szkło), bo te z linku powyżej to raczej anodowane aluminium.
Nawet jak byś miał podłogówki stojące przed tymi meblami było by równie kiepsko.
Ściana mebli za kolumnami (i to jeszcze nie symetrycznie) to jedno z gorszych ustawień.
Paweł, my mieliśmy klik klaki i noże motylkowe, nasze dzieci mają spinner fidget.
O ile spinnery są niby dla rozluźnienia i koncentracji...
Co ciekawe, u mojego młodego w szkole jest to dozwolone na lekcji
A kostka Rubika?
A kostka Rubika?
To już lepiej się tym pobawić dla rozluźnienia:Jeśli ma to "rozluźniać", to niech mi ktoś wyjaśni w jaki sposób?
Przecież to kolejny bezużyteczny gadżet badziew na czasie, na którym można zarobić.
Miałem to w ręce, jakoś mnie nie rozluźniło, co jedynie utwierdziło w przekonaniu że ten świat schodzi na psy...