na 12" AWXa od stx czekam juz chyba 10 lat!Niektóre z nich zapowiedzieli rok temu i dalej ich nie ma.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na 12" AWXa od stx czekam juz chyba 10 lat!Niektóre z nich zapowiedzieli rok temu i dalej ich nie ma.
1000Hz to nie za wysoki podział na taki projekt?
Ale wyłącza 12V czy 5V?Mam ładowarkę w zapalniczce ale przy dwóch telefonach podłączonych wyłącza zasilanie bo za duży prąd płynie.
O tym myślałem, na aliexpress jest dc-dc 9A i myślę że z 5A wydoić się da z tego. A port USB też można kupić gotowy żeby podłączyć? Ogólnie to chyba jest najlepszy pomysł.Najlepiej zastosować jakaś przetworniczkę 5V/5A i wsio.
Telefon nie ma jakiegoś określonego amperażu jakim należy go ładować. Więc telefon raczej nie bierze określonej ilości, a może np. "przyjąć" 2 ampery od ładowarki (zgaduje że maksymalny prąd jakim należy ładować telefon to taki jaki jest w jego fabrycznej ładowarce). Także to nie wina telefonów tylko gównianej ładowarkiA ładowarka 3A może faktycznie nie wyrobić przy dwóch telefonach. Nowe biorą nawet ponad 2A.
Starsze niecały 1A.
Oczywiście się da .
Telefon nie ma jakiegoś określonego amperażu jakim należy go ładować. Więc telefon raczej nie bierze określonej ilości, a może np. "przyjąć" 2 ampery od ładowarki (zgaduje że maksymalny prąd jakim należy ładować telefon to taki jaki jest w jego fabrycznej ładowarce). Także to nie wina telefonów tylko gównianej ładowarki. Gdyby rzeczywiście było tak jak napisałeś to niemożliwe było by podładowanie nowego telefonu z usb w kompie. Oczywiście się da
.
no patrz a podobno te qualcomy to takie oszczędne a mediateki to grzałkiOgólnie przy moim używaniu max 1 dzień, ale jak mam co robić i nie dotykam telefonu za często to dwa dni.
Zgadza się, bierze tyle ile pozwala na to jego elektronika i akumulator (układ ładowania).Telefon nie ma jakiegoś określonego amperażu jakim należy go ładować.
Ogólnie to i mediateka bym zajeździł na 1 dzień. Tu bardziej chodzi o użytkowanie tego telefonu. Wyświetlacz jest w automacie ale większość czasu świeci na ponad połowę skali, wifi włączone non stop mimo że w zasięgu nie jestem, przesyłanie danych też i nie mam wszędzie LTE.
Ten telefon ma dobrą baterię wg mnie i jej wytrzymałość jest dobra, testy pokazują niby że max 5h włączonego ekranu, no i tak to wychodzi w użytku.
Z telefonu jestem zadowolony, to chyba najważniejsze.