Darskiego z telewizji chcieli wypierniczyć katole też właśnie za to, że "zbezcześcił" ich symbol religijny, targając biblię i nazywając ją księgą kłamstw (słusznie). Itd itd...
No tak, gdyby podarł Koran albo Torę, to nie było by takiego "halo"

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Darskiego z telewizji chcieli wypierniczyć katole też właśnie za to, że "zbezcześcił" ich symbol religijny, targając biblię i nazywając ją księgą kłamstw (słusznie). Itd itd...
Polski katoland, nic dodać i ująć.
To oczywiste i doskonale to rozumiem. Ale akurat z nas dwojga to chyba jednak bardziej mnie dotyczy, bo jako niewierzący nie życzę sobie choćby tego, żeby kler i ta czarna stonka na mnie pasożytowała, a tak się dzieje, jako że oni utrzymują się z moich podatków bez mojej zgody. W moje więc prywatne życie "prawactwo" się z buciorami wpycha, a w twoje "lewactwo" już nieWkurza mnie dopiero sytuacja, gdy ktoś wchodzi z buciorami w moje prywatne życie.
Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.
Admin i taki przyklad daje
dlaczego chyba na każdym tego typu obrazie oboje mają pępek ?
Ale co do tego pępka to albo ja nie rozumiem za bardzo o co chodzi
Pępek człowiek ma dlatego, że się urodził w sposób naturalny . Ludzie stworzeni przez boga nie potrzebowali pępka.
Stworzyć na obraz i podobienstow a wykonac wierną kopie - jest różnica.óg stworzył człowieka na własne podobieństwo.... - czyli w takim razie on sam też musiał mieć pępek...?
Moglbys strescic?Ja w przypadku samego Jezusa, racjonalnie myśląc, zgadzam się z teorią przedstawioną choćby w filmie pt. Zeitgeist
Jeśli ktoś nie oglądam to polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8
Co do katolandu - patrzac w przyslosc mamy do wyboru jako alternatywy islamizacje, albo laicyzacje ("tak, mam dwoch tatusiów").
Naukowo jest udowodnione, ze dzieli nas przepasc, m.in. czlowiek zostal zaprogramowany by stworzyc kulture i w niej zyc. Skad ta luka ewolucyjna sie wziela - niech kazdy wierzy w co chce.
Nikt tego nie udowodnił
Co do katolandu - patrzac w przyslosc mamy do wyboru jako alternatywy islamizacje, albo laicyzacje ("tak, mam dwoch tatusiów").
Dokładnie, a później będzie płacz i płakanie że musimy za to wszytko płacić (patrz kraje typu Francja, Włochy, Niemcy)
Naukowe wyjasnienie : po co waliles nosem w piesc?Btw. naukowo da się wszystko udowodnić, ale nie przy obecnym poziomie wiedzy. Dla przykładu w dawnych czasach X u ludzi którym leciała samoczynnie krew z nosa mogli doszukiwać się nadprzyrodzonych działań. Na dzień dzisiejszy jest to rzecz normalna, i racjonalnie wytłumaczalna.
Myslisz, że ufoludki nie ingerowały w bieg ludzkiej historii?Prędzej uwierzę że zleciały na ziemie zielone ludziki, pomutowały nas po czym oddały niż w to że to zasługa jakiejś siły wyższej
Myslisz, że ufoludki nie ingerowały w bieg ludzkiej historii?
Popatrz: http://tnijurl.com/502475fe91cb/