A właśnie się zastanawiałem, jak moderzy to robią, że przelatują na bieżąco wpisy i mają czas na posiłki, sen i inne drugorzędne w życiu sprawy.
To ja ci pokaże:
Nieprzeczytanych postów: 647

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A właśnie się zastanawiałem, jak moderzy to robią, że przelatują na bieżąco wpisy i mają czas na posiłki, sen i inne drugorzędne w życiu sprawy.
Nieprzeczytanych postów: 647
Jeszcze rano było 400Nieprzeczytanych postów: 0
Hmm, ktoś kto umie pisać?Czekam tylko kiedy koś wklei tu całą książkę lub min jeden rozdział. Zastanawiaa mie jeszcze kto w całości czyta te wypociny..
że można być tak podłym
Medycyna poczyniła ogromne postępy, ale niestety dzięki temu możemy po prostu tylko dłużej żyć chorzy
Skoro więc te Wirki mają takie umiejętności, to może sposobem na długowieczność okaże się wsuwanie tych zwierzątek?
Następnym razem zamiast odpowiedniej "emotikonki" kończącej zdanie wstawię komunikat o tym, że żartuję, żeby niektórzy nie mięli wątpliwościZjedzmy mozg Alberta Einsteina, mozemy bedziemy madrzy jak on byl![]()
Normalnie pomysl rodem z kanibaliskich plemion![]()
Zjedzmy mozg Alberta Einsteina, mozemy bedziemy madrzy jak on byl![]()