Yoshi_80 wybacz ale nie widzę szans naszego kraju w walce z np niemcami
, oni po prostu maja lepsze zaplecze i pieniążki.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakie granice ? przecież jestesmy w tej zajefajnej UNII....Chyba powiinniśmy sie juz przygotowywać, uszczelniać grance, budować silna armią
no coś ty, historia mówi co innego, my mamy wygrywanie z nimi we krwinie widzę szans naszego kraju w walce z np niemcami , oni po prostu maja lepsze zaplecze i pieniążki.
A jakby go tak przemalować na model, powiedzmy, srebrny/złoty?myslalem raczej o Obbligato, bo czerwony jantzen zle sie zgrywa z ring radiatorami (testowalem na SB29)
P.S.
Polećcie jakąś dobrą farbkę na ściany.
Wie ktoś gdzie kupie rezystory smd 0204? I żeby to nie było po 100szt każdej wartości bo tyle nie potrzebuję? W TME mają po 25szt ale niestety nie mają wszystkich wartości, które potrzebuję.
Lateks może być?
Jaki kolor będziesz malował?Polećcie jakąś dobrą farbkę na ściany.
Nigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.A kto ci po mnie będzie pakował? 10 szt. Za 10gr? Nie opłaca się.
Jaki kolor będziesz malował?
Jaki kolor będziesz malował?
http://allegro.pl/sklep/4520282_tyr-elektronikNigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.
Więc uważam że, jeśli chodzi o latex to czym ciemniejszy kolor jest trudniejszy w malowaniu. Oczywiście bardzo duży wpływ ma również rodzaj i sposób padania światła.
Jeśli ściana jest oświetlona z boku, a kolor jest ciemno ten półmat potrafi wyglądać fatalnie.
Osobiście używam Decorala Akrylit W, uważa że jest to dobry kompromis między ceną a jakością i nanoszenie proste.
Niestety nie ma tutaj SMD 0204