Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ćwicząc i paląc osiągnąłeś poziom wyższy od reprezentowanego przez pływaków olimpijskich, którzy latami trenują i mają ogromny talent. Kadra czeka! Bo ruch to kiosk, a sport to papieros. Alleluja!!Fakt faktem są i plusy - ktoś pisał o lepszej wydolności płuc - owszem, prawda, przed paleniem przepłynąłem 2 długości basenu ledwo pod wodą, teraz 4-5 przepływam.
Również dziwi mnie stwierdzenie, że palenie papierosów cokolwiek może poprawiać w kwestii wydolności płuc, a co za tym idzie zapewne i kondycji.
Ktoś wie jak jest z tym wyfrezowaniem??
Ja już to wcześniej wytłumaczyłem, paląc zaciągasz się głęboko dzięki temu twoje płuca stale ćwiczą i są większe niż jakbyś nie palił,
Zajebista teoria. Myśle że jedno wyjście na siłownie, na rower, basen itp dużo lepiej przetrenują płuca niż wypalenie paczki papierochów.
Zanim paliłem, sportu trochę uprawiałem, jednak z marnymi wynikami, gdyż nie miałem kondycji.
Nic dodatkowego nie ćwiczyłem, po prostu zacząłem palić i się poprawiło - może zbieg okoliczności, ale jeszcze ze szkoły pamiętam, że Ci co palili, zawsze mogli biegać więcej, dłużej...
Zajebista teoria. Myśle że jedno wyjście na siłownie, na rower, basen itp dużo lepiej przetrenują płuca niż wypalenie paczki papierochów.
Powinieneś opatentowac ten program treningowy, zrewolucjonizujesz świat sportu . Po co uprawiać sport, po prostu zapal, kondycja sama się zrobi .
poprawą wydajności płuc i ogólnie pojętej kondycji
Zanim paliłem, sportu trochę uprawiałem, jednak z marnymi wynikami, gdyż nie miałem kondycji.
Nic dodatkowego nie ćwiczyłem, po prostu zacząłem palić i się poprawiło - może zbieg okoliczności, ale jeszcze ze szkoły pamiętam, że Ci co palili, zawsze mogli biegać więcej, dłużej...
Ok. Próbowałeś czy tak tylko sobie dymasz na podstawie tego co wyczytasz na portalach?
No następny gdzie ja napisałem o poprawie kondycji.
Większa objętość płuc, może i tak, ale nie lepsza kondycja
Ale to nie Ty o tym piszesz, tylko LightSound