• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Dziękuję bardzo, wiem już mniej więcej czego szukać, gdyby jeszzce ktos przypadkiem wiedział kto ma na spzredaź może używki DSMów to dawajcie znać bo nowe dopiero ok września kupie.

Seas ma też 10 cali
ma ale :
a) nie ma ich w cenniku polinka z tego co widzę
b) 157USD wołają zagranicą więc w PL 6 stów jak nie więcej ;)

No i szkoda tego głośnika do takiej aplikacji ;) Na basie też pewnie szału nie będzie.
Jest 2way z Exoticiem i tym tańszym T35 na górze :)

Z tego basu niskiego to nie będzie . Zbyt daleko w górę nie pociągnie bo to metalowiec. Trzeba jakoś rezonans odfiltrować a na to potrzeba trochę "miejsca" ;)
Bocian ma na sprzedaż Ushery 8137a.
Dla mnie żółta membrana dyskwalifikuje ten głośnik choć bym nie wiem jaki dobry był ;)

Dla mnie żółta membrana dyskwalifikuje ten głośnik choć bym nie wiem jaki dobry był

Kilka lat temu też tak napisałem jak był szał na Kepy i plaster miodu STX-a, to mnie zjechali że zamiast jakości dźwięku wolę wygląd głośnika :flapper:

DSM 25, DSM 50, + jaki 8-10 calowy max głośnik proponujecie do takiego zestawienia? dobrze by bylo gdyby kosztował 250-300zl sztuka bo i tak koszt DSM'ów mnie zje.
Dużym atutem byłbo by gdyby radził sobie w OZ i dał rade ogarnąć 35Hz z niewielkim spadkiem.

Wiem ze średniak cholernie drogi ale postawiełem sobie cel zbudowania kolumn na tych przetrownikach, mam w jednych DIY DSM 25 i zakochałem się w tym dźwięku

Dosc prosta sprawa http://www.elmuz.com.pl/sklep/download/10BR60V2.pdf bezkonkurencyjny w swojej klasie cenowej i nie tylko

Ok, to może inaczej:) Gdzie to najtaniej można zakupić?;) Jak ktoś w tym siedzi to i pewnie najlepsza cene zna :)

Yoshi to prawda, ale zobacz jak nazywa sie sprzedający.
Mysle, ze wystarczy poprosić o v2 i wystawia.

Ciekawy jestem jak on gra po parametrach i charakterystyce jest bardzo obiecujący

Powrót