Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
u mojego brata w grupie byly 2 kobiety. jedna to zona kolegi z technikum.Ale coraz fajniejsze żabcie się trafiają
to ze nie przylozyli sie do szkolenia i nie radzili sobie fizycznie. w dziecinstwie duzo czasu spedzalem na macie... i wiem ze takiego byka taka blondyneczka moglaby powalic samaNo dobra, widzę niechęć do policji, ok.
Ale o co tak naprawdę chodzi? Co piętnujecie i wyśmiewacie?
To nie było śmieszne tylko żenujące.A że się śmiesznie szamotali...
Jak na razie to tylko Ty i Comandante wpadliście na takie pomysły - pisząc o tymwydaje i im sie, ze do kazdego powinno sie od razu wyciagac bron.
Nawiasem mówiąc: byłem w wojsku i wiem jakie jest "prawo użycia broni"
Nie uruchamiaj się :razz:Jasne, bo latwo sie kogos ocenia siedzac na fotelu. Ciekawe co Ty bys w tej sytuacji zrobil bedac szczawiem po szkoleniu? Chcialbys zablysnac palujac chlopa na "dzien dobry", czy moze super chwytem na nadgarstek Czaka Norisa lub Stiwena Sigala powalil na ziemie?
Pytanie: czy policjant może strzelić pierwszym nabojem w magazynku do człowieka niezależnie od sytuacji w jakiej się znajdzie?
Pamiętam jak mnie parę lat temu zatrzymało dwóch gówniarzy co to od kilku tygodni może miesięcy mieli "władzę".
Zatrzymują mnie i każą dmuchać; czekam jeszcze chwile patrze się na jednego i drugiego i nic więcej. Wyśmiałem ich i jadę dalej.
Nie rozumiem? Jeżeli policja ma rację, twoje zastrzeżenia są bez znaczenia, bo ma rację. Jeżeli nie ma racji, znaczenia nie ma kwestia, czy rzecz dotyczy Ciebie, bo nie ma racji i już. Ale niekoniecznie będziesz w stanie cokolwiek z tym zrobić (podpowiedź: tylko niekiedy tak, najczęściej nie). A tak w ogóle, policja nie wymyśla przepisów, których przestrzegania pilnuje. Podlega im, tak samo jak ty, bez względu na swoje osobiste zdanie.Naprawdę dużo się słyszy o "niekompetencji władzy". Ja ogólnie do policji nic nie mam dopóki ona do mnie nic nie ma.
a co mieli za nim zapitalać ?Nic dodać nic ująć, poziom policji jakiej niektórzy tutaj zawzięcie bronią.
Na pewno zrobiło by to na nim wrażeniePoinformował bym delikwenta jakich czynności użyje zgodnie z prawem jeśli ten będzie utrudniał pracę policji....
Widziałem filmik jak to wygląda w USAjeden z policjantów nie mógł przeskoczyć przez płot i zawisł na drucie to już sikałem ze śmiechu
Można i tak ;pWidziałem filmik jak to wygląda w USA
Policjant na oko ponad 130Kg .
Podejrzany przeskakuje przez ogrodzenie , policjant nawet nie próbuje .
Rozpitala ogrodzenie w drobny mak i dopada drania