Ale ja nie zaprzeczam, że on ten szpagat zrobił, nawet na lusterkach. Ale wielce prawdopodobne jest, że lusterka razem z drzwiami były wyciągnięte z tych chabet i wstawione do zielonego pokoiku 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
.Andreas Nilsson, the director of the video, explained to The Wall Street Journal that while Van Damme's feet weren't secured to the mirrors in the video, they were placed on small platforms built on the side mirrors of the trucks. He was also hooked to safety lines that aren't visible in the film.
Nie wiem kto to ale ktoś jak Dynamo to nie musisz się prosićOczywiscie sztuczki Criss'a Angel'a to tez czysta prawda, bo tak widac w TV? Zejdz na ziemie, ja Cie prosze!
Gwoli ścisłośći to, to że VD był na lince i platformach za lusterkami nie zmienia faktu że zaprezentowano ... układ kierowniczy VOLVOJak Ty tak postrzegasz rzeczywistosc opierajac sie na tym co widzisz w reklamie to gratuluje!
Ty chyba naprawde jeszcze nie wyrosles z tych kopanych filmow z herosami lat 80 tych.
To uświadom mie chociaż co w moim poście jest twoim zdaniem głupotą ? :blink:Nawet mi sie nie chce tych glupot komentowac
Oczywiscie sam aktor bez problemu moze zrobic taki szpagat i jest to wykonalne. Natomiast nawet Van damme nie zaryzkowalby takiego podejscie bez zadnej asekuracji i o to sie wlasnie rozchodzi.
Cyfrowo wymazali jakies zabezpieczenia, liny etc i wyszlo jak wyszlo. Tak jak sie to robi w filmach. Proste.
telewizja kłamie na każdym kroku
Telewizja ma taka sile, ze moze kreowac co chce i jak chce, a ludzie maja w to po prostu wierzyc
To wlasnie Bruce Lee jest uwazany za ojca MMA.Mysle, ze dzis to by przegral z przecietnym zawodnikiem MMA
Po wyobrazeniu sobie sytuacji polskiej odpowiedzi na ta reklame czyli Linda na miedzy jelczami to padlemjakby wzieli takich dwoch ruskich kierowcow http://www.smog.pl/wideo/62535/rosyj...ca_ciezarowki/ , to by potworzyli to ze starym Jelczem, a na lusterkach stalby nasz Franek Kimono lub Linda.
To wlasnie Bruce Lee jest uwazany za ojca MMA.
W każdym dobrym filmie DVD jest making off
Śmiało mozesz ich użyćCzy takie kondy nadają się do zwrotnicy? http://allegro.pl/kondensator-do-zwr...736900529.html
Tolerancja to chyba 10% a produkcja miała miejsce w latach 70-tych, jednak za Jantzeny zapłaciłbym 70zł, a Miflexy tylko 20.
Mam multimetr z pomiarem pojemności, więc mógłbym kupić kilka sztuk więcej dla wybrania par.
Co wy na to?