Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to ciekawe
Jak ma się do tego ?Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie wszelkich treści zawartych w serwisie, wykorzystywanie w całości lub części bez zgody ich autorów jest zabronione.
Oczywiście, że mają prawo linkować.
Tu bardziej chodziło o to, żeby ktoś nie wziął projektu, nie zaczął produkcji i nie sprzedawał tego
Z czegoś takiego łatwo się wykręcić, ale trzeba zrobić znaczącą różnicę w projekcie.
Poza tym, jakby ktoś chciał trzepać kase na tych projektach to będzie trzepać i nic mu się nie zrobi. Wystarczyło by zmienić minimalni wartości rezystancji cewek. Prawnie już będzie to inny projekt.
No właśnie nie do końca. Różnica musi być znacząca
Nie ktos a ty
Poza tym, jakby ktoś chciał trzepać kase na tych projektach to będzie trzepać
użycie ich i sprzedaz jako swoje to było by poprostu świństwo
ChceNo chyba nie chcesz mi wmówić że tylko ja o to pytałem, bo to nie prawda.
Chyba słabo czytasz forum i to przeoczyłeś.
Ktos kto chce sie tym zajmować musi miec chociaz podstawowa wiedzęI tylko głupek by pytał samego autora projektu, co pozmieniać w projekcie aby ten już był inny żeby móc go kopiować i sprzedawać jako własny... a ja za głupka się nie uważam (co myślą inni to już ich sprawa).