Nie dam sobie ręki uciąć co do tej płyty, czy się płaci czy nie, ale u nas w Casto się nie płaci za docięcie materiału u nich zakupionego, i wisi nawet taka informacja na tym dziale z piłą.
Jak będę to zapytam.
Jak będę to zapytam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to napewno plus. Przy cięciu małych kawałków cięcie wychodzi drożej niż sama płytaKażda płyta zakupiona w Castoramie jest docinana gratis, deski (pułki) na dziale drzewnym, a nawet drzwi pokojowe.
A ja mam krótszą. Nie używać i dotykać tego kału, wykorzystać czas na coś przyjemniejszego.zrobiłem "instrukcję" dla znajomych, powinno pomóc)
A ja mam krótszą. Nie używać i dotykać tego kału, wykorzystać czas na coś przyjemniejszego.
zawsze powtarza lem ze FB to zzzzuuuuoooooooo!!!!!
Hehe http://nt.interia.pl/news-szkolna-wycieczka-zamienia-sie-w-orgie-kolejne-oszustwo-na-f,nId,1465872#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=35512&iwa_block=technologies
..ach ten fejs zbuk...przecież każdy chyba wie, że to nie wideo z jeleniej góry
A ja mam krótszą. Nie używać i dotykać tego kału, wykorzystać czas na coś przyjemniejszego.
Łukaszu,raczej jak w 48.membrana jak w 45
juz nie taka ciapata jak w starej
niech to samo zrobia w koszalinie!!!!!!!Jak by ktoś się wybierał do bydzi pociągiem...
nie wiem z czego robicie problem - od dawna uzywam MFPWszedzie ja maja, tylko chyba trzeba kupic cala plyte i dopiero docinaja za doplata. Tak bylo u mnie w Legnicy. Plyta oczywiscie wiorowka mfp
Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze
Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze (ciemnosc widze)
To nie wypalony piksel, ja też tak mam.
Hehehe w pierwszej chwili pomyslalem faktycznie o tym pixelu, ale zaraz otworzylem photoshopa z podobnym tlem i tam jest ok ufff
nie wiem z czego robicie problem - od dawna uzywam MFP
ma swoje zalety (wytrzymalosc, wyglad itp) jak i wady - strasznie sie to obrabia! :/