ale o co chodzi?Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze (ciemnosc widze)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale o co chodzi?Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze (ciemnosc widze)
ale o co chodzi?
to sie akurat domyslilemOtwórz link który podałeś.
A że się tak zapytam ze względu na dysproporcje cenowe, ten wavecor jest aż tak dobry?
Kiedy planujesz wymienic kopulke na cos, przy czym Revelator sie nie bedzie marnowal ?
To że tobie parohu się nie podoba to nie znaczy że wszystkim innym też
Moim zadaniem dopiero na 9700 czy jakiegoś illuminator -a warto się przesiąść żeby znaczącą różnice wartą dodatkowej kasy odczuć .
To połącz z czym chcesz i nie truj .Revelatorem to coś mi się tu nie zgadza...
Na początek to dobry głośnik .
zeby go zastapic jakosciowo lepszym glosnikiem to musialby to byc seas excell, ss 2905/97 lub wyzej, morel z serri supremoJa się zapytam inaczej: ile trzeba wydać aby kupić wysokotonówkę chociaż ciut lepszą niż Wavecor (pod względem brzmieniowym a nie technicznym - możliwość niższego cięcia).
uzywalem i mialem wiele innychTo już nie pierwszy raz gdzie Wavecor jest łączony z tak dobrym midbasem.
Nasuwa się kolejne pytanie, czy on jest tak dobry, czy właściciele pod wpływem emocji związanych ze zrobieniem własnych kolumn, nie chcą przyznać że "jednak lepiej było kupić (i tutaj proszę wstawić ten ciut lepszy głośnik... HDS? Morel? "?
do wybrzmiewania najwyzszych rejestrowProszę nie pisać że Wavecor "ma więcej powietrza", bo to nic nie mówi... w ogóle co to/czego/jakiego zjawiska jest to określenie?
jak wiesz cena o niczym nie swiadczyPonoć wysokotonówka powinna być najlepsza jakościowo od reszty głośników zastosowanych w kolumnie.
Ja rozumiem, łączyć go z jakimiś midbasami za 300zł, ale jak patrzę na połączenie Wavecora z Revelatorem to coś mi się tu nie zgadza...
do wybrzmiewania najwyzszych rejestrow
np jak masz na kocu utworu uderzenie w talerz i cisze zaraz po tym to ten talerz staje sie ulotny i rozchodzi po przestrzeni (powietrzu) a nie jest przyklejony do glosnika
ze jak slyszysz smaczki w muzyce, kastaniety, przesuniecia palcy po strunach to sa one czytelne i brzmia a nie matowe i znikaja
zebym tobie takie rzeczy musial tlumaczyc![]()
dla mnie jak narazie glosniki wysokotonowe sa na wysokiej pozycji
ciezko mi znalezc glosnik do ktorego dolozylbym 2x tyle i bylby lepszy
Kisiel miał taką konstrukcję jakoś nie marudziłeś .
Nie wiem o jaką konstrukcję chodzi.
A czy możesz Raven odpowiedzieć na moje pytanie?
Który głośnik jest (już) lepszy od Wavecora?
ciezko mi znalezc glosnik do ktorego dolozylbym 2x tyle i bylby lepszy
Ja tez znajdujeHds tweeter leje wavecora
marianie już pisałem nie mam ochoty się powtarzać i tak przeczytasz to co akurat będziesz chciał .Jeśli te głośniki zaczynają się od SS 2905/97 i Morel supremo, to ja muszę go po prostu kupić... najwyżej sprzedam dalej bo wizualnie to on mi nie podchodzi.