• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Jeśli chodzi o Acid Drinkers, to dla mnie autograf to nie problem (jeśli będą w Bydzi) ;)

Miesiąc temu był festiwal "Śliwka Fest", wybierałem się na niego gdyż miał grać tam jeden z moich ulubionych zespołów z "młodości", FlapJack.
To nic że razem z Nonami byłem z nimi w trasie i się już nasłuchałem, ale chciałem ich usłyszeć na większej scenie.
Był konkurs związku z tym zespołem, i do wygrania było spotkanie z nimi po koncercie + jakieś gadżety od zespołu.
Zgłosiłem się do konkursu, pomyślałem że jak wygram to chociaż się z nimi piwka napiję :)
Dzień przed koncertem zadzwonił do mnie akustyk z propozycją pracy jako techniczny właśnie na Śliwce... no i pojechałem jako techniczny.

Okazało się że wygrałem konkurs :D tylko byłem tak zapracowany w trakcie koncertu że nie słyszałem jak gość wyczytuje moje nazwisko :D
Ale to nic, bo i tak rozmawiałem z nimi dłużej na próbie niż bym rozmawiał na tym spotkaniu.
A do basisty mogę na kawkę skoczyć, bo mieszka akurat w Bydzi :thumbup:

Powoli do przodu :)

Na tej ścianie będzie stół i szuflady na narzędzia.

Tak to wygląda.
Ja z tym robić nic nie będę, jedynie pomaluję na biało.
Farbę już kupiłem, no i Śnieżkę "beton-posadzka".
Dziś zrobię próbę gdzieś w kącie.

Ostatnia edycja:
Jeśli chcesz tam lakierować to w zasadzie im mniej kurzonośnych powierzani tym lepiej. A beton to dziadostwo w tym wypadku bo kurz sie tego trzyma jak opętany

Zawsze można kupić folię malarską za 6zł i zrobić sobie "komorę" do lakierowania.

marian, szacun za taką robotę w tym pomieszczeniu, ja bym się tego nigdy tam nie podjął. Dla mnie aktualne 35m2 garażu to za mało czasem

Zrobiłem próbę tej śnieżki beton-posadzka, no i po 10min. już można było ręką normalnie szorować.
Myślę że zda egzamin :)

Na AS zostały usunięte ostatnie wpisy o Neutrino.
Komuś coś przeszkadzało...

A widzieliscie oferte audiotransducers? Troche taniej kupujac glosniki pod projekty z forum sprzedawanych w zestawach..

A no faktycznie, np. 6 dyszków na fountek'ach z WC taniej.
Nic dziwnego skoro linki w projektach dotyczące głośników kierują na stronę ich sklepu ... :) (wiadomo co jest 5)

Ostatnia edycja:
A tego co słyszałem to byli to panowie z Vify ale może się mylę. Ale generalnie chodzi mi o trend kupowania Europejskich firm przez żółtych.

Powrót