Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dziwne - przeciez wszyscy widzieli juz gotowe kolumny :blink:Tak
Juz składają budy do nich
zlec budowe na forum nowej wersji z wavecorem na gorze. zapewne nie wyjdzie drozej niz ze sklepuSamo złożenie tych kolumn to nie problem. Schody zaczynają sie z frezowaniem, fornirowaniem i lakierowaniem. Ewentualnie zostaje np. zlecić komuś wykonanie. A ktoś słyszał te FS-250 n w porównaniu z FX-200. Muzyki jakiej slucham to głównie trance, techno itp. Pokój ok. 30 m2.
zlec budowe na forum nowej wersji z wavecorem na gorze. zapewne nie wyjdzie drozej niz ze sklepu
Mamy 10 letnią Ibizę 1.4.
Propo szczylow; wystawilem motorek na sprzedaż za 2.5k. Pisze do mnie jakiś pajac i mowi ze inne to tańsze i ile opuszczę itd.. na koniec mowi ze za 700zl mozna kupić i zrobic za 300.. ręce opadają... a jeszcze jeden : "panie ile pan chcesz ? Bo jak 1500 to biere " - autentyk..
Dokładnie, firma "Szwagry" weźmie na kanał coś poprawi i pójdzie za drugie tyle. Znajomy w tamtym roku przyjechał pochwalić się zakupem w postaci A4 kombi, pytam się za ile sprzedał stare A4 kombi. A ten mi że on w drzewo przywalił, bo go ktoś na 3 wyprzedzał. Wiec wystawił ze cenę złomu, przyjechał jakis gostek oczywiście gatka, żeby spuścił. Za jakieś 3 tyg dzwoni do niego i pyta się o kod do radia. Kumpel mu podał z pełnym przekonaniem, że auto na częsci idzie, a handlarz do niego że auto już zrobione i za tydzień do Rusa jedzie.handlarze sa
Jak pokazał mi fotki tego auta po wypadku, to doszedłem do wniosku, że hasło Polak potrafi przynajmniej w mechanice ma pokrycie.
szukaja jeleni co im za pol ceny sprzedadza auto, i pewnie im sie od czasu do czasu udaje tak cos kupic.