• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

No to ładnie, pogratulować tylko za myślenie takim użytkowniką, ost tak samo ugodę wystawił ktoś na sprzedaż

Szkoda, że paczka ze softstartem jeszcze nie dotarła do tego gościa. To chyba nie zgodne z regulaminem sprzedawać coś czego jeszcze nie mamy.

Zaraz czy ja dobrze rozumiem ? Taz sprzedał ten soft start temu kolesiowi pewnie za niższą cenę a on jeszcze nawet paczki nie dostał a już to sprzedaje ?

Właśnie miałem wystawić swój projekt 3 way na accutonach w gotowych konstrukcjach i projektach.
Mam projekty 2-óch !!! różnie a za razem bardzo dobrze grających zwrotnic, ale innych . Z pełnym opisem projektów, pasywny, półaktywny itp.

waloos dziękuję, właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że kompletnie to nie ma sensu .
A miało być świątecznie ….

Teoretycznie powinna być dzisiaj u niego jeśli w wigilię pracuje poczta. Zgłoś do Allegro. A nam podaj nick z forum tego kolesia :)

Problem w tym, że to zdjęcie pobrał koleś z forum, wstawił ze swojego dysku i niestety, nie da się :/

A co wiecej dzwony (z tego miejsca chce pozdrowić ravena ;) ) czyli rezonanse kasuje sie poprzez użycie korektora

Tylko, że auto to troszkę mniej wdzięczne środowisko - nie wyobrażam sobie zwrotki z 5cioma pułapkami rezonansowymi w małej plastikowej obudowie.
2 kwestia co z dynamiką takiego zestawu by sie działo i zgraniem fazowym, jak wszystko pokorygowane pasywnie :P

Odpowiednio użyty parametryk ( z głową) robi często robotę :)

Panowie, znacie jakis sklep z plastikowymi obudowami do DIY? potrzebuje pudelko o wymiarach 20szer 20dl, 10wys te wymiary sa minimalne, wieksze pudelko bedzie jeszcze lepsze, potrzebuje pod dosc spory zasilacz warsztatowy diy

Electronics Lab na LMC 7660IN, LM741, 3A na 2x KD502, lekko zmodyfikowany do pracy przy napieciach 38V, mozna to rozbudowac do calkiem sporej wydajnosci ukladu

Ostatnia edycja:
Powrót