Faktycznie, ilość włożonej roboty - gratki
ale przeglądam zdjęcia i jak widze prawie wszystkie cewki gęsiego obok siebie... to nie wiem co o tym wszystkim sądzić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co do wyglądu natomiast, to nie jest tak ze te sonusowe sa zawsze ładniejsze. Po prostu, w jednym wnętrzu ładne prostopadlosciany beda genialne, a w innym sonusa
A przeczytaj w tym:Ale to nie ja przesadzam.
Przeczytaj pierwsze zdanie w tym temacie:
I tak w kółko możemy odbijać piłęczkę. :lol:Aktualnie robię kopię Wilson Audio Sophia 3![]()
Nie ma żadnej awantury, wyraziłem swoje zdanie o takim nazewnictwie a spinasz się jakbyś był na forum prawnymDlaczego tylko w moim przypadku taka awantura?
A przeczytaj w tym:
http://www.audiostereo.pl/kolumny-wa...0#entry3243169
Nie na temat...
Aktualnie robię kopię Wilson Audio Sophia 3
I tak w kółko możemy odbijać piłęczkę.
Nikt nie pisał o wnętrzu pomieszczenia, była mowa tylko o kolumnach.
Większość osób zrobi "wow" jak zobaczy Sonusy po prostu.
Z resztą wypowiedzi się zgadzam.
No przeciez nie trzeba polonistyki ani prawa kończyć zeby to było oczywiste.
Abstrahując od tego że to wikipedia....Kopiowanie – proces tworzenia obiektu na wzór innego obiektu. W zależności od kontekstu to pojęcie może mieć różne znaczenia. W przypadku informacji w postaci cyfrowej proces kopiowania prowadzi do utworzenia obiektu identycznego z pierwotnym we wszystkich aspektach. W pozostałych przypadkach kopia odpowiada oryginałowi jedynie pod pewnymi względami.
Nie ma tam takiegoA przeczytaj post 6691...
Nie ma tam takiego
trudno się domyślić o co Ci chodzi
Z resztą nie pierwszy raz piszesz jedno a myślisz o czym innym i to jest właśnie to czego nie lubię i Ci wypominam
Czy na prawdę dowartościowuje kogoś że pojawia się w jego konstrukcji Wilson, kopia Wilsona itd? Dla mnie to jest jeszcze bardziej śmieszne z takiego gościa..
Śmiesznie by brzmiało "kolumny podobne do Wilson Audio Sophia 3" zamiast prostego klon/kopia/podróbka.
piszesz jedno a myślisz o czym innym
Myślę, że sarkazmu to nie umiesz rozróżnić.Najpierw wyśmiewasz, a potem przytakujesz...
A może to Ty:
Myślę, że sarkazmu to nie umiesz rozróżnić.
Zgłoś zażalenie, że nikt Ci nie odpisujeNadal nie ma odpowiedzi na moje pytanie.
Marian sub ozeniony?
Widzisz dolphin to że ktoś napiszę replika to nie znaczy że to jest zgodne z orginałem. :razz:zadzwonię jutro i się spytam