• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Co do wyglądu natomiast, to nie jest tak ze te sonusowe sa zawsze ładniejsze. Po prostu, w jednym wnętrzu ładne prostopadlosciany beda genialne, a w innym sonusa

Nikt nie pisał o wnętrzu pomieszczenia, była mowa tylko o kolumnach.
Większość osób zrobi "wow" jak zobaczy Sonusy po prostu.
Z resztą wypowiedzi się zgadzam.

Ale to nie ja przesadzam.
Przeczytaj pierwsze zdanie w tym temacie:
A przeczytaj w tym:
http://www.audiostereo.pl/kolumny-wasze-konstrukcje-diy_18821.html/page__st__5970#entry3243169
Aktualnie robię kopię Wilson Audio Sophia 3 :)
I tak w kółko możemy odbijać piłęczkę. :lol:

Dlaczego tylko w moim przypadku taka awantura?
Nie ma żadnej awantury, wyraziłem swoje zdanie o takim nazewnictwie a spinasz się jakbyś był na forum prawnym :P

A przeczytaj w tym:
http://www.audiostereo.pl/kolumny-wa...0#entry3243169
Nie na temat...
Aktualnie robię kopię Wilson Audio Sophia 3

I tak w kółko możemy odbijać piłęczkę.

A przeczytaj post 6691... z odbijaniem piłeczki się spóźniłeś.

Jak widać masz na mnie uczulenie i tyle, będziesz za każdym możliwym razem mi docinał.
Co zrobisz jak nic nie zrobisz...

A powiedz mi Panie moderatorze, czy osoba która miała usunięte konto może je założyć ponownie pod innym nikiem?

Nikt nie pisał o wnętrzu pomieszczenia, była mowa tylko o kolumnach.
Większość osób zrobi "wow" jak zobaczy Sonusy po prostu.
Z resztą wypowiedzi się zgadzam.

Ja sie zgadzam ze ten design robi wow, aczkolwiek designow wow jest troche, np. Niektóre Ushery. Pmc mimo ze prostopadlosciany, wygladaja ładnie. Do tego naturalny fornir, brak łączen itp robi swoje w wyglądzie :)

Tyle ze te wow musi pasować do reszty. Sam u siebie takie chciałem zrobic, ale kompletni mi nie bedzie pasować, wiec beda prostopadlosciany :)

No przeciez nie trzeba polonistyki ani prawa kończyć zeby to było oczywiste.

Kopiowanie – proces tworzenia obiektu na wzór innego obiektu. W zależności od kontekstu to pojęcie może mieć różne znaczenia. W przypadku informacji w postaci cyfrowej proces kopiowania prowadzi do utworzenia obiektu identycznego z pierwotnym we wszystkich aspektach. W pozostałych przypadkach kopia odpowiada oryginałowi jedynie pod pewnymi względami.
Abstrahując od tego że to wikipedia....

Jak cytujesz mój z audiostereo, to trudno się domyślić o co Ci chodzi :) Z resztą nie pierwszy raz piszesz jedno a myślisz o czym innym i to jest właśnie to czego nie lubię i Ci wypominam :)

trudno się domyślić o co Ci chodzi

Jak nie czytasz dokładnie postów to faktycznie.
Po za tym, odpisujesz tylko na pytania które Ci się podoba... bo jakoś nie raczysz odpowiedzieć na moje ostatnie pytanie, wolisz za to się "wyładować" docinkami :)

Z resztą nie pierwszy raz piszesz jedno a myślisz o czym innym i to jest właśnie to czego nie lubię i Ci wypominam

Za to Ty odpisujesz tak, że nie wiadomo o co chodzi, np. post 6679.

Czy na prawdę dowartościowuje kogoś że pojawia się w jego konstrukcji Wilson, kopia Wilsona itd? Dla mnie to jest jeszcze bardziej śmieszne z takiego gościa..
Śmiesznie by brzmiało "kolumny podobne do Wilson Audio Sophia 3" zamiast prostego klon/kopia/podróbka.

Najpierw wyśmiewasz, a potem przytakujesz...
A może to Ty:

piszesz jedno a myślisz o czym innym

?

Powrót