Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Musisz przyznać że, z twojej strony też trochę ich płynie. Nie daj się sprowokować, Tobie nie wypadaSugeruje już z tymi ciągłymi złośliwościami skończyć bo zachowujecie się jak Dzieci ...
Trzeba rozróżniać pomiary porównawcze , robocze i końcowe itd.. A etapie pomiarów roboczych nie wykonuje pomiarów w polu bliskim i łączeń bo tego nie potrzebuje. Jeśli mam wątpliwości to takowe wykonuje i sprawdzam na końcu
Ja wiem że pomiary się pokrywają z łączonymi i dlatego nie robię ich na każdym kroku bo to by była gehenna. Wolę nie ruszać mikrofonu ustawione w polu dalekim aby nie mieć potem pewność przy pracach z filtrami.
Co jednak nie oznacza że to co piszesz jest Faktem i prawda - Całkowicie się z Tobą zgadzam
- Jeśli tak było to przepraszam ... Nie miałem tego na celuMusisz przyznać że, z twojej strony też trochę ich płynie. Nie daj się sprowokować, Tobie nie wypada
- Ja też pisałem jakiś czas temu na tym Forum odpowiadając na pytanie że u mnie jest podobnie. Około 250Hz poniżej nieco się już "gubi" ale niedużo. a poniżej 100Hz widać na każdym moim pomiarze roboczym sygnaturę pomieszczenia.A najważniejsze jest to, że mimo tak przygotowanego pomieszczenia sami deklarują wiarygodność pomiarów powyżej 200 Hz.
No przecież nie moimitwoimi metodami bo osoby postronne mogą to błędnie odczytać.
Ale ażeby nie było tak kolorowo to nie podoba mi się zakres 80-150
To nie do końca wytłumione obicie od glebyDlaczego charka się wznosi na końcu pasma ??
Czyli prawie jak w domuA najważniejsze jest to, że mimo tak przygotowanego pomieszczenia sami deklarują wiarygodność pomiarów powyżej 200 Hz.
- zrobię cierpliwości - widziałem twoją prośbęJa mam serdeczną prośbę
OK ... Pomiar z dworu wygląda Bardzo ładnie - przyznajezapisać impuls i Ci pokazać niestety
- już się chyba przyzwyczaiłem. To pewnie dlatego ze jestem branżowcemOk, dzięki. Jeśli się krępujesz i obawiasz fali krytycznych postów
tak tylko taki pomiar z dworu nie nadaje się do zrobienia zwrotnicyOK ... Pomiar z dworu wygląda Bardzo ładnie - przyznaje
Nie chodzi żeby każe malutkie zafalowanie było widoczne bo to do niczego nie potrzebne jestApropo zafalowań w pasmie powyżej 100Hz spójrz na pomiar pharona i ravena z komory i dworu i zobacz.
Ty uważasz że głośnik gra jak prosta kreska ??
Noo wlasnie mi tez. Nie potrafie pojac jakie zlo widzisz w bramkowaniu, ktore mialoby cos Ci maskowac?PM - sorki ale mi się już nie chce dalej pisać tego samego.
Idę do pracy - sorki
Pomiar bramkowany tego nie wyłapał ...
Panowie, dziś na TVN24 o godzinie 21:30 będzie reportaz o ZETA ZERO
- wiemOd tego jest pomiar wodospadu i pomiar bliski.
Masz dwa pytania odemnie ktore tobie zadałemproszę ... To już chyba wszystko o co prosiliście. teraz możecie napisać mi całą listę nieprawidłowości