• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

mogę Ci pożyczyć..., ale marzec, kwiecień i maj będę ich potrzebował ew. jak ktoś kupi je w sklepie i mu nie spodoba się, to w czerwcu odkupię za 80%? "dzisiejszej" ceny

Dzieki za propozycje, ale mimo checi brak czasu i natlok wszelich spraw uniemozliwi mi testy tych glosnikow.

Jest bardziej szczegółowy (wymiary) projekt tego TBTL-W6 ?

W gazecie jest, ale te nowe wydania hobby hifi ciezko znalesc w sieci. Ogladalem go w papierowym wydaniu.

Mam na biurku Soplicę Porzeczkową 0,25. Nalewam sobie jej do kieliszka co chwilę... jak opróżnię... siedząc samemu w piątek wieczorem w domu.
Czy to objaw czegoś złego? :D

Nie ma 0,25... sa juz tylko 0,2, a soplica jedna z lepszych kolorowych :)

Racja. 0.2 :)

owocowe są dobre bo są dobre, kto nie lubi niech nie marudzi.

Czasy że facet spirytus popijał wódką to dawno minęły, a i klimaty nie moje.
Ja po prostu lubię dobre rzeczy.

A kolorowe Soplice są wyśmienite. Polecam śliwkową, tylko nie za bardzo zmrożoną, jest genialna :)

Hehe otwórz sklep internetowy w kraju Helmutów i daj cenę polska razy dwa

prosty biznes

u mnie jest jeden sklep z polskimi produktami i cena np herbaty zielonej z bioactiv gdzie u nas w tesko kosztuje 4 zł a tu prawie 4 eruo:)

Ja czasami woze do rodzinki w niemczech, sobieska karmelowa. Niemiaszki sie za tym zabijaja.
tu tez maja swojaki dobre kiedys u znajmoge pilem vodke jakąś smakową 50% alc swojski wyrób to wchodziło jak soczek ino 40 euro 0,7 :D
jakby to powiedzieć swoje chwalicie a cudzego nie znacie :P

Mam na biurku Soplicę Porzeczkową 0,25. Nalewam sobie jej do kieliszka co chwilę... jak opróżnię... siedząc samemu w piątek wieczorem w domu.
Czy to objaw czegoś złego?

Zależy o co pytasz, czy o to co pijesz, czy o to że pijesz wódę samemu :)
To pierwsze to raczej rzecz gustu... gorzej z tym drugim...

Powrót