W sieci krążą takie 3W na podwójnych w170s w TL białe obudowy chyba.
A widziałem je chyba na filmie na YT. Jestem ciekawy jak jest to zaprojektowane. Odległości między głosnikami są tam kosmiczne, a to wróży małą wiedzę autora.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W sieci krążą takie 3W na podwójnych w170s w TL białe obudowy chyba.
mogę Ci pożyczyć..., ale marzec, kwiecień i maj będę ich potrzebował ew. jak ktoś kupi je w sklepie i mu nie spodoba się, to w czerwcu odkupię za 80%? "dzisiejszej" ceny
Jest bardziej szczegółowy (wymiary) projekt tego TBTL-W6 ?
Ja robiłem w TL w170S i polecam.PM a Ty ćwiczyłeś W170S w TL, co sądzisz o zrobieniu na 2 sztukach wąskiego 3waya w TL. Ktoś mówił, że całkiem nieźle basują, potwierdzisz ?
Jest bardziej szczegółowy (wymiary) projekt tego TBTL-W6 ?
ale chłop z porzeczkówą
Nie ma 0,25... sa juz tylko 0,2, a soplica jedna z lepszych kolorowych![]()
Hehe otwórz sklep internetowy w kraju Helmutów i daj cenę polska razy dwa
prosty biznes
tu tez maja swojaki dobre kiedys u znajmoge pilem vodke jakąś smakową 50% alc swojski wyrób to wchodziło jak soczek ino 40 euro 0,7Ja czasami woze do rodzinki w niemczech, sobieska karmelowa. Niemiaszki sie za tym zabijaja.
Mam na biurku Soplicę Porzeczkową 0,25. Nalewam sobie jej do kieliszka co chwilę... jak opróżnię... siedząc samemu w piątek wieczorem w domu.
Czy to objaw czegoś złego?