brencik z korwinem to akurat nie jest najlepszy przykład. Piszesz nielogicznie, bo to korwin chciałby z ludzi zrobić niewolników, pracujących dla króla korwina!!!
Korwin niestety to taki julian z pingwinów z madagaskaru!!!
nic więcej, prymitywny egocentryk, poniżający kobiety!!!(aut. wypowiedź:"Twierdzi, że chce obalić Unię Europejską, zastąpić demokrację monarchią absolutną albo chociaż odebrać kobietom prawo do głosowania. Dodał również, że poziom kobiecej inteligencji mógłby być podwyższony poprzez kontakt ze spermą).
To korwin sprzeciwiał się paraolimpiadom, twierdząc, że ludzie upośledzeni powinni się nie wynurzać, nie pokazywać publicznie, bo społeczeństwo nie chce takich oglądać.!!!!
!!! ale dla uważnego; całego smaczku sprawie nadaje jeden fakt!!!! - przecież ten człowiek też jest upośledzony!!!!!lol!!!!, przecież on ma totalną wadę wymowy!!!! więc wg jego własnego twierdzenia o upośledzonych osobach sam powinien się wywalić z tv
natomiast prawdopodobnie z medycznego punktu widzenia nie jest debilem,
pamiętam jak dawno temu wpieprzał bodajże własnego PIT-a bez zapitki, co klasyfikowałoby go raczej w gronie oszołomów, idiotów.
Czyli tak jak pisałem większość po prostu go nie rozumie. (Z tego własnie powodu ja też uważam że demokracja jest zła)
To że nie rozumiesz nie znaczy że jest zły

Wychodzi na jaw jak mało wiesz o nim... :/ale czy ma za sobą specjalistów i ludzi ktorzy mu w tym pomogą ?
Jak Lepper kiedys... tylko czy Polska jest głowa na drugiego?
- - - - - aktualizacja - - - - -
To nie przeczytałeś czyjegoś programu a obligujesz się do jakiegokolwiek wypowiada na jego temat ? :blink:Hermes ja już trochę żyje na tym świecie i mnie nie przekonuje żaden nawet najlepszy program