Zapisałem sie swego czasu na fb do grupy pt. Masakrujemy lewakow, w skrócie to korwinowcy.
Natomiast poziom intelektualny i wiekowy to głownie gimbaza, plus ludzie do 40 roku zycia, ale tez gimbaza. Niestety, przykro sie to czyta, bo to takie same lemingi jak wyborcy innych partii, do tego cały system jest złym i trzeba go obalićie . Chwała sie tym ze aktualnego prezydenta nazywają na okrągło "Bredzislaw Komoruski" oraz ze przywitali go wyzwiskami w jakimś mieście w sobotę. Abstrahując od tego, czy ktos lubi czy nie aktualnego prezydenta, obraza głowy państwa z definicji jest czynem karalnym, i nie ma w tym nic mądrego obrażanie go, jakikolwiek by nie był. A oni sie tym chwalą. Czasem az sie włos jeży na głowie jak sie czyta co oni piszą i głoszą.
Jasne, przydałaby sie trzecia siła w parlamencie w postaci Korwina albo kogos innego. Ale zeby skutecznie działać trzeba jeszcze miec zaplecze doświadczonych ludzi za soba.
Nie znaczy, ze chwale obecny rząd, bo mimo ze na nich głosowałem, to jestem mega zawiedziony tym ze ważniejsze od kraju i ludzi jest trzymanie sie stołka (ujęte w bardzo dużym skrócie).
Natomiast trzeba dac dojść do głosu alternatywnym, bo inaczej zawsze bedzie tak samo.