• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spam Post :)

Przeglądam sobie co jakiś czas dział DIY na audiostereo, parę znajomych nicków widuję...
Panowie, podziwiam was za cierpliwość w dyskusjach, jak czytam niektóre wypowiedzi to aż mi się wierzyć nie chce. Ja juz dawno bym nie wytrzymał. Ciśnienie mi rośnie czytając te głupoty [emoji14]

Więcej nie marudzę. ;)

kapelli ja się nie śmieje. To jest naprawdę złe. Nawet nie musiałbyś tego porządnie polutować. Wystarczyła by opinia jakiegoś znanego HiFi czasopisma, kilkanaście zadowolonych użytkowników z AS i ich opinie, i na pewno by to poszło za ładną sumę..

Eh te jaja wielkanocne .
Wchodzę na program NG.
"Zabić Jezusa "
"Biblijne zagadki"
"Zabić Jezusa "
"Głowa Jana Chrzciciela"
"Niebezpieczne wyprawy apostołów"
"Jezus: historia chrześcijaństwa"
...
"Zabić Jezusa"
itd.

Jak żyć ?

Ja bym bał się wysłać coś Ravenowi z elektroniki. Ostatnio wzmacniacze mu wybuchają :P

wszyscy czepiaja sie polskich glosnikow - "czy ktos mierzyl parametry?", "czy parametry sa zgodne z tym co podaje producent?" itp itd
dostalem w tygodniu do naprawy glosnik pionieera... nie wazne ze glosnik kiepski, ale chodzi o to ze tam NIC sie nie zgadzalo z tym co podaje producent w nocie katalogowej! :D

kapelli ja się nie śmieje. To jest naprawdę złe. Nawet nie musiałbyś tego porządnie polutować. Wystarczyła by opinia jakiegoś znanego HiFi czasopisma, kilkanaście zadowolonych użytkowników z AS i ich opinie, i na pewno by to poszło za ładną sumę..

Wiem wiem, do tego zmierzałem.
Polecam przejrzeć ofertę Audiofastu. Oni mają takich cudów za 500PLN i więcej do wyboru do koloru...
Mi by nawet do głowy nie przyszło żeby np. takie coś wymyślić...
http://www.musicdirect.com/p-12897-shunyata-burn-in-adapter.aspx

A ludzie z as i DIYowcy na 100% by to kupili, bo wsród nich też są ostre świry słuchające bezpieczników.

Zresztą o czym my tu rozmawiamy... skoro wątek o kablach zasilających jest od kilku lat non-stop na szczycie pierwszej strony zakładki HI-END...
to wiadomo że tacy ludzie kupią wszystko...

Ostatnia edycja:
Panowie, na forum jest jakiś projekt z typu tych najtańszych ale dobrze zaprojektowanych?
Chodzi np. o połączenie 17-SCX + PC.X.

Wiem że jest projekt ze "szklakiem", ale ten już jest za drogi.
Z drugiej strony 14-SCX jest za mały.

- - - - - aktualizacja - - - - -

PS. wesołego jajka ;)

zfrt6qk4i4fh3vrezusq_1412239302.jpg

Gdyby dać jeszcze tę opcję:

x7j01txevh6d5b27ew9d_1407521520.jpg

oz5wdysp2d82c4k6mbu2_1407521517.jpg

To wydaje mi się że by było OK.

ja bym raczej popracowal dalej nad polaczeniem glosnikow zeby wydobyc wiecej detali ;)
ale skoro tobie wykresy przeszkadzaja...
nic nie stoi na przeszkodzie w zastosowaniu tego

Powrót