Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wygrywa ten co ma więcj to chyba logiczne .
A jakie masz inne rozwiązanie?Niestety wychodzi na to, ze rodacy dalej nabieraja sie na te bajki i pojda glosowac na "mniejsze zlo".
PM przeleć trochę słownik ortograficzny (nie dosłownie![]()
Ja zdawałem testy zawodowe w dwóch kierunkach i w każdym byłem na poziomie 90% a z maturą było gorzej więc to kwestia tego czy coś Cie interesuje czy nieA matura to pryszcz przy teście zawodowym w technikum nawet
A matura to pryszcz przy teście zawodowym w technikum nawet, zdaj mature 30% a dwója jest od 45%. żeby zdać zawodowy 75%.. Idziesz (chcesz iść) na studia i mają gdzieś twoje oceny z zawodowych przedmiotów, biorą tych z liceum co są dobrzy z ortografii....
tylko matura bo od niej zależy czy wezmą cie na politechnikę czy nie.
Grubo się mylisz. Ja byłem w technikum i szedłem tam po to aby pójść na Politechnikę. Na Politechnice od razu było widać na zajęciach technicznych kto był po jakiej szkole.no tak, ale do technikum idzie się po głównie żeby mieć zawód technika, czyli w domyśle nie kontynuować nauki.
Jak się chce na studia iść to niestety trzeba wybierać dobre liceum.
Podpowiem Ci, że to właśnie Ci po LO bali się dotknąć czegokolwiek na laborce
Nie no tu się zgodzę, ludzie po technikum mają wiedzę zawodową, ale żeby się dostać na studia to łatwiej jest z LO.
A prawda jest taka, że wiedzę z przedmiotów zawodowych bez problemu można nadrobić.
u nas dr z maty opowiadał nam, że miał takiego studenta który nie umiał całkować więc nauczył się na pamięć kilku zbiorów zadańna blachę
+1Grubo się mylisz. Ja byłem w technikum i szedłem tam po to aby pójść na Politechnikę. Na Politechnice od razu było widać na zajęciach technicznych kto był po jakiej szkole.
Podpowiem Ci, że to właśnie Ci po LO bali się dotknąć czegokolwiek na laborce
LO uczy zakuwania na blachę co później wychodzi na studiach technicznych.
wkurza mnie generalizowanie i takie pejoratywne przedstawianie średnich szkół technicznych